Jump to content

simo1713

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

simo1713's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Следвах инструкцийте стриктно , но в крайна сметка резултатът бе същия. Според мен този Svchost.exe Application Error The exception uknown software eхception (0x0000409) occured in the application at location 0x7d4b6df4 прави голям проблем , защото четох из различни сайтове , че може да бъде причинен от много неща (включително инсталиране на нов софтуер) , но може и той да причини много неща - някакъв човек беше написал , че когато играе игри му се появява съобщение , че няма видео карта -.- . Това , което знам за този ерор , е че е някъде из регистрите , и че когато пусна компютъра във сейф мод или при System COnfiguration Utility избера Selective Startup и махна отметката на Load System Services , ерора не се появява , когато стартирам компютъра , но това не означава , че той не е там - там е и върши злини Вероятно това не е правилният раздел за темата ако проблема идва от ерора но няма смисъл от нова тема. Благодаря за помоща!
  2. Извинявам се , че отново ви притеснявам , но явно нищо не съм оправил , защото днес пак компютъра ми нищо не отчита. Не знам как е възможно вчера да имам звук и всичко да е наред , а днес без да съм променял нищо , без да съм правил различни настройки по каквото и да било отново ми излиза следното съобщение: There are no active mixer devices avaible ... Моля , яко знаете трайно решение за този промлем - помогнете Благодаря.
  3. Моля,обяснете какво имате в предвид под "почистете системата" Иначе следвах стъпките 1 по 1 (без почистване на система - не знам какво е) и ефекта е пак същия - чувам звук от зареждането на уиндоус и щракането на папките , но песен не мога да пусна и компютъра не разпознава въобще аудио у-во. Сигурен съм,че аз бъркам някъде,но не знам къде. Този hvchost.exe Application Error продължава да се показва , щом пусна компютъра. Предполагам , че той има някаква роля в цялата работа. ПС: ИНсталирах драйверите на уеб камерата наново - и нещата се оправиха о.О Компютъра ми отчита слушалките , мога да слушам музика , микрофона ще тествам дали ме чуват когато говоря по скайп о.О нз какво се случва около мен просто , но благодаря за помоща !
  4. Ще се опитам да обясня проблема максимално изчерпателно , за да помогна доколкото мога. OS - Windows XP ,купих си нови слушалки , и уеб камера. Слушалките ги взех, защото на старите кабелите им се прокъсаха , жичките се оголиха и започнаха проблеми със това да ме чуват от другата страна на разговора. Та слагам новите слушалки (със микорфон) пускам си песен - всичко се чува идеално. Решавам да тествам микрофона и звъня по скайп на приятел - аз го чувам той мен не.Скайп не разпознава микрофон или слушалки.Казах си това после ще го оправя първо да инсталирам драйвери за камерата и да я пусна (това го казвам защото може да е оказало влияние по някакъв начин)инсталирах ги , рестартирах компютъра и ми даде svchost.exe error на който цъкнах ОК и всичко освен кратинката на дескстопа изчезна. Рестартирах компютъра и отново тази грешка , но всичко си беше на място. Камерата работи и когато ползвам микрофона от нея ме чуват. След това се захванах със слушалките - звуковата карта ми е Realtek ALC888 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller PCI тъй като компщтъра все още не отчита никакво присъствие на слушалки (да в правилните жакове са) реших да пре-инсталирам драйверите, който са Realtek първо 2.55 от сайта , но промяна нямаше и дръпнах 2.23 от замунда. Инсталирах ги и компа отново не засичка никакви слушалки (мога да кача снимки) , но се получава следното - звуците от уиндоус , от щракането на папките и когато ми говорят по скайп ги чувам , но когато си пусна песен или клип от youtube нищо не се чува. Също така когато говоря по скаип и ползвам за микрофон този от камерата а си слушам от слушалките няма проблеми . Съмнявам се звуковата карта да е дала фира защото довчера си слушах музика и гледах клипове просто със различни слушалки ,който естествено пробвах да сложа , но компютъра не ги разпозна. Явно бъркам нещо някъде , или съм прецакал нещо. Надявам се сте разбрали какво се опитах да обясня , и че бях изчерпателен. Благодаря предварително за всяка помощ и Весели празници ! П.С. От 3 години насам имам проблеми с компютъра по коледа и нова година - дали просто не се ебава с мене , за да продължи традицията? шегичка.
×
×
  • Създай ново...