Jump to content

packo7

Потребител
  • Брой теми

    32
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

packo7's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Много ти благодаря. Разбрах каква глупост съм направил. Стана изчистих бисквитките и всичко си е ок.
  2. Благодаря ти много. Пропуснал съм да спомена, за 7-цата ги намерих и аз но ми трябват за XP 32 bita
  3. Здравейте,извинявам се за пускането на нова тема но не открих нищо за това. От официалния сайт на Dell искам да изтегля драйвери но ми дава,че е aplication file и след като го изтегла ми казва,че не може да се изтегли файла или нещо такова прикачам картинка какво се случва,значи това отдясно е когато тръгна да тегля драйвера,а това от ляво ми го показва след като изтегля въпросния aplication file Може въпроса да е малко тъп и невеж но не го разбирам това. Този тип файлове защо не се отварят и защо от сайта на дел ще сложат такива файлове за драйвери? Благодаря предварително
  4. Здравейте, имам проблем с намирането на по-нови драйвери за Ati Mobility Radeon x2300 Става въпрос за лап топ ASUS F5VL- В официалния сайт на Асус има драйвери но последно са ъп-дейтвани 2007 година. Търсих ги и тук: http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx намира модела на картата но няма драйвери :( прерових целия чичко гугъл но не откривам нищо. Има ли някаква програмка за сканиране и ъп-дейтване на драйверите или въобще от къде да намеря по-нови драйвери за тази видео карта? Благодаря предварително
  5. Здравейте, кажете моля ви каква карта да си взема... колебая се между тези двете: GeForce 9800 GT 1GB GeForce GTS 450 1GB коя е по добра и каква аджеба им е разликата? Благодаря предварително
  6. Нищо не става тествах го, хайрена намери 4 бат сектора УЖ ги оправи но пак същата работа! Гледах джъмперите и схемите на хардовете и всичко си беше ок! Явно е претърпял сериозен инцидент този комп. Направо се отказах да го правя! Благодаря за бързата реакция
  7. Значи уиндоуса 99% е читав,след този въпросен компютър си преинсталирах лаптопа именно с тази цел и всичко е ОК в момента си джитка перфектно,даже добре,че стана така за да се сетя да си преинсталирам лаптопа малко off topic :( В този случай както казваш ти,че е заминал харда защо когато го откача него и остане сам с малкия ОС отново не иска да се инсталира? С две думи мисля,че Hiren's Boot CD ще свърши работа но там ми е пълна индия :( знаете ли как се работи с него? Като стигна до досовския прозорец и натам нищо не ми е ясно.....? Не открих такава тема тук за това питам но ако има моляте да ми дадеш линк да видя как се раби с тази така да я нареча програмка!? Благодаря ти че се отзова толко бързо и имаш желание да помогнеш!
  8. Снимах го но нищо не се вижда грешката е следната: 1720- SMART Hard Drive detects imminent failure Your hard disk drive is detecting an imminent failure. To ensure no data loss, backup contents and replace this hard disk. Attribute Failed: #200 Така: изключих единия хард и грешката изчезна,уиндоуса така или иначе не стартира но да предположим,че ОС е на изключения диск...при следващия рестарт си бутва от CD-то тръгва си преинсталацията нормално и в един момент всичко умира след като те пита какво да прави: enter to continue, R to repair и т.н. след като цъкна ентър или R без значение в следващите 2 секунди и блокира CD-то спира да върти и до там! Надявам се този път да съм по-изчерпателен!
  9. Здравейте, някой може ли да помогне...?? Трябва ми програма която да сканира целия хардуер за да се разбере какво му куца но това сканиране трябва някакси да стане при бутване или първоначално залеждане! Не съм много ясен но проблема е следния и дано така да ме разберете: При стартиране на компа показва някаква грешка свързана с харда,а компа е с 2 харда. Пробвах да го преинсталирам стартира инсталацията на ,индоуса и забива! Та идеата е може ли да се разбере какво е? П.С. Като го направя да си бутва от харда и тръгне да стартира ми казма че имало хардуерен проблем и ме моли да сложа уиндоус! Моля ви помагайте... Благодаря предварително!
  10. Здравейте! Може би мястото не е точно тук но не искам да спамя с нови теми! Взех си принтер canon LBP 3100 i-sensys на window-са си тръгна без проблем но на линукса не иска,има си всички драйвери намира си го като устройство но не иска да принти,показва само,че задачата му е зададена и до там! Някой има ли идея какво се случва и как да го подкарам на линукса защото там ще се използва,на този компютър не може да се качва windows сещате се защо.. )) Благодаря предварително!
  11. Здравейте! За дивиарите горе долу разбрах как стоят нещата но имам още 1 въпрос! Как става номера с вътрешна телефония с IP телефони или? Може ли да се направи това примерно с 3-4 телефона но да не се връзват към оператори и да е безплатно ако има такъв вариант как става това със сървър или някое друго животно? Благодаря ви предварително!
  12. Здравейте! Някой може ли да ми даде добри цени за камери със звук,цена на дивиар и т.н. колко струва изграждането на мрежата примерно с 5 камери и колко струва поддръжката след това? Благодаря ви предварително!
  13. Здравейте отново... :( малко досадно но.... Само 1 последен въпрос имам! От къде мога да си сваля готови бутони например за (услуги,за нас, контакти,цени и т.н.) Благодаря ви предварително!!!
×
×
  • Създай ново...