Jump to content

MASTER OF DARKNESS

Потребител
  • Брой теми

    22
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

MASTER OF DARKNESS's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Сега те разбрах. Благодаря.Ще пробвам. Относно модела на вентилатора и спецификацията мога да я погледна в книжката на процесора.Предполагам,че там би трябвало да пише и за вентилатора нещо. Да попитам и друго. AMD-тата (процесорите или конкретно Phenom II X6 1100T) позволяват ли да им се сменят само вентилаторите без да се налага смяна на радиатор и т.н.? Благодаря.
  2. Под опитно да разбирам,че трябва да съм наясно как да го настроя?Ако е така бих те помолил ако искаш и имаш желание да споделиш как да го настроя,че все още не съм стигнал до този урок. Благодаря.
  3. Благодаря ти panevdd. Предполагам,че всички изпроени от теб настройки трябва да са на Enable?
  4. И аз на свой ред моля за малко помощ. Днес си сглобих компютъра но нещо не ми харесва шума на вентилатора на процесора.Не е натоварен а се върти със скорост с която ми се струва,че ще излети от кутията.Процесора ми е AMD Phenom II X6 1100T Black Edition.С EasyTune погледнах температурата му и показва 34C.Не е редно според мен да бучи така,а и е изнервящо. Благодаря.
  5. Night_Raven ти беше прав! Благодаря ти! Бях пропуснал да изключа една от добавките (FoxTab).След като я спрях всичко си тръгна както по старо му. Благодаря още веднъж.
  6. Здравейте! И аз на свой ред искам да попитам за премахването на икона от десктопа,но на Windows 7,а иконата не е на Bluetooth, а на някаква програма която се инсталира на компа при качването на драйвърите. Пробвах да я намеря в регистрите,но нямаше ключ с името на иконата. Благодаря
  7. Здравейте отново! Пробвах предложението на Night_Raven да изключвам добавките една по една,но нямаше никакъв резултат. Някакви други идей относно моя проблем защото аз вече забих.
  8. Ок,за това не се бях сетил ще го пробвам и ще пиша какъв е резултата
  9. Много си схванал,не е малко Да,това е проблема ми Не става :( Поправи ме ако греша,но това Alt+D трябва да го натисна докато прозореца на мозила е отворен? Интересното е че това ми го прави само на Mozilla-та. Имам инсталиран Explorer и Google Chrome но при тях го няма този проблем.
  10. Здравейте! Случайно попаднах в тази тема за Mozilla и се надявам тук да е мястото да попитам относно малък,но специално мен дразнещ проблем с Mozilla. Преди да представя проблема си искам да спомена и версията на Mozilla-та ми.Тя е 12.0.1,а проблема се състой в това,че когато я стартирам(Mozilla)и искам да влезна в сайт чрез команда за писане в лентата за адреси(Ctrl+L)не мога да пиша. В смисъл.Прозореца на браузъра не е активен.Трябва да кликна с мишката някъде в него за да ми се активира и след това командата за въвеждане чрез клавишна комбинация мога да я използвам. Както писах по-горе не е сериозен проблем,но мен лично ме дразни. Благодарен ще съм ако ми съдействате за решаването на малкия ми проблем. Благодаря!
  11. Благодаря ще опитам по този начин преди да кача програмата дадена ми от vision of life
  12. Макар и да е стара тази тема се надявам някой да може да ми отговори на въпроса. Къде и какви настройки трябва да направя за да мога да избирам м/у двете ОС при стартиране на компютъра ми в случай,че първо съм инсталирал Windows 7,а след това Windows XP? Благодаря!
×
×
  • Създай ново...