Jump to content

kriss4an

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

kriss4an's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Аз бих дал друг пример, като държава която просперира поради простата причина, че залага на собственият си народ и това е Казахстан. Тази държава е била в криза точно като милата ни родина.
  2. Изборът за големина на телевизора строго зависи от стаята, в която ще се гледа. Според мен ползата от UHD е огромна, защото двойно се увеличава качеството на самият образ, а не големината на обектите. И сега има телевизори от порядъка на 50", който са FullHD и при тях ако гледаш отблизо всичко е огромно. Аз лично си имам едно правило за избор на големината на телевизора и разстоянието от което трябва да се гледа. А то е например 50" или 127 см *2=254 см. И с този метод винаги се постига отпималният ефект,а той е едно приятно усещане по време на гледане на филми.
  3. Стандарта вече е наложен, а и все по- малко хора гледат телевизия на телевизорите си. Аз лично си ползвам телевизора само и единствено през длна мрежа.
  4. Здравейте колеги,въпросът ми е: може ли да се сложи твърд диск на игрална конзола ПС2 слим и ако може да дадете съвети как...Благодаря предварително ПП:Извинявам се на екипа на форума,но не намерих подходящ подфорум за въпросът ми
×
×
  • Създай ново...