Jump to content

Joro_85

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Joro_85's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. благодаря много. все още не съм пробвал но появи ли се ще пробвам. иначе съм с последна версия на нод32 и съм сканирал целия хард, но няма да се очудя ако е някои вирус който неможе да го хване. А иначе драйвърите са си оригиналните но скоро свалих и от саита им уж някакви последна версия. макар че не си личи да има някаква разлика. но и това не проработи.
  2. здравейте имам нуйда от превод на една малка програмка, но не мога да отворя фаила с езика.(няма с какво) и се питам ако дам един линк дали някои ще ми помогне http://fail1.hit.bg/INFOS.ENG БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
  3. здравейте нов съм в този форум така че може да не съм много и в правилната тема но все пак да попитам известно време (различно всеки път) след като включа компютъра старт лентата премигва и ми изчезва звуковото устройство. преинсталирах наново цялата система и всичкия прилежащ софтуер но проблема пак се почви. а иначе съм със Realtek HD Audio. много ще съм благодарен ако някои може да ми помогне как мога да се справя с този проблем. а ето и какво ми се показва когато натисна иконката за звука.
×
×
  • Създай ново...