Jump to content

swa5tica

Потребител
  • Брой теми

    153
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

swa5tica's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Както ти казах и в другия форум - направи чиста инсталация като свалиш някакво копие на Windows различно от сегашното и това е.
  2. Опитай да тестваш дали ще тръгне в друг слот, ако имаш, ако не зачисти текущия, както каза колегата и виж какво ще е положението. Също ще трябва да премахнеш изцяло текущия драйвер, за да инсталираш този за другата версия, все пак видеокартите са различни.
  3. Случва се понякога портове да се дънят, нищо ново под слънцето.
  4. Проблемите може да са много, но... Каква ти е видеокартата? С колко актуален драйвър е?
  5. В началото имаше някаква идея, беше ГОРЕ ДОЛУ добро място, за да срещнеш хората, които ти трябват (примерно), сега са го нафакали с купе педерастии. 99% лайнарска история и 1% функционалност. Таймлайн, ковър снимки, колонки, игри, приложения... Пълна порнография.
  6. Ако си закъсал за дисково пространство може да я изпразваш от време на време (макар че едва ли ще заема кой знае колко памет) Общо взето подобравя стартирането на програмите след рестарт на компютъра или при включване. Уиндоуса проследява по какъв начин ти стартира системата и с какви програми, евентуално следи и за по - често отваряните програми, докато компютъра работи и събира тази информация в папката Префетеч под формата на файлове и както казах подобравя стартирането им след евентуален срив, рестарт или влючване на системата.
  7. Дано нещата да са наред, колега. Пиши какво се случва.
  8. Температурите са добре по принцип. Даже за процесор са изключително добре. Имай предвид, че температурата на процесорните ядра не играе много голяма роля в производителността на системата, по скоро след 90 градуса изниква вероятността от моментално спиране. Какви драйвери си инсталирал? Инсталирал ли си нещо, КАКВОТО И ДА БИЛО на/за процесора? Някакъв оптимайзър от официалния сайт или просто програма, която ти казва, че така процесора ще работи по - добре (Dual Core Optimizer ПРИМЕРНО или нещо подобно)?
  9. Сигурен ли си, че видя текущия режим на трансфер, защото DMA if available не значи, че трансферния режим е такъв. Погледни тази снимка: http://www.z-a-recovery.com/images/dma-mode.gif Прегледай подчертаната част на всички чанели/контролери и ако има такъв, който се намира в режим PIO пиши, ако няма ще търсим проблема другаде.
  10. Да не е минал твърдия диск в режим PIO, колега?
  11. Ползвал съм услугите на Виваком и на Булсатком. В крайна сметка съм КРАЙНО НЕДОВОЛЕН от ВИВАКОМ. Това е един от най - смотаняшките оператори (опит от около 7 години с него). И телевизията им лайняна, сменянето между каналите е на дърва и въглища, пакетите им са отвратителни за съответните пари. В момента плащам 19.80 лв на Булсат с 3 приемника и имам около 80-90 канала. От към качество съм крайно доволен, от към коректност - също.
  12. Бих ти препоръчал безплатната версия на Аваст, колега.
  13. Относително е. По принцип, ако е в чужбина и си е сменил/а часовата зона, в профила му ще виждаш час различен от твоя (ЕВЕНТУАЛНО, АКО СТРАНАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРА Е В РАЗЛИЧНА ЧАСОВА ЗОНА). Другия вариант е да изключиш всички програми и услуги, които ползват интернет, да започнеш дискусия с въпросния абонат, да изчакаш да ти отговори нещо и да направиш следните стъпки: Start Menu > Run > cmd > Въвеждаш netstat и натискаш Enter, разглеждаш всички IP адреси от списъка и ги проверяваш в http://www.iplocation.net/ Ако има някакъв, който идва от чужбина, значи абоната е в чужбина, ако всички са от БГ, значи си е в БГ (ПО ПРИНЦИП). След това, можеш да повториш същата стъпка, но този път въведи: Start Menu > Run > cmd > Въвеждаш netstat -b -n и пак провери всички IP адреси от списъка. ЗАБЕЛЕЖКА: Това са някакви основни неща, но да не изключваме възможността същия абонат да използва БГ прокси, за да заблуждава, че се намира в България. Всичко е възможно.
  14. Пробвай с друг микрофон. Това че чуваш гласа на жената, означава единствено, че всичко е наред с възпройзвеждането на звука в колонките/слушалките и не ни дава никаква информация за състоянието на микрофона. Ако решиш мога да влезна през Team Viewer, за да прегледам настройките и евентуално, ако поправим проблема, ще обясня във форума какво точно е станало.
  15. Добре. Нека да го кажа така. 98% сигурен съм, че след всички тези манипулации (включително премахването на всички наченки на зловреден код) системата ще продължава да бъде бавна. Ако има някаква промяна ще бъде изключително минимална. Нека колегата да пише след премахването на зловредния код как стоят нещата.
×
×
  • Създай ново...