Jump to content

n.anastas

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

n.anastas's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да, но без да съм избрал auswahl,неможе да стане,след като избера dualpad или ICU II едно от двете само тогава ми позволява,и си излизат и портове и всичко,но у торента пак ми казва че порта не е отворен,а в настройките на рутера си пише че е
  2. Успях да си отворя порт,чрез задаване на auswahl -Dialpad или ICU II и в двата случая отварям порт,но като проверя У торрент ми казва че не е отворен порта,(в уторента поставям същия порт и ми казва че не е отворен,но мога да свалям).Прикачам файлове за да видите какви ги върших.На последния файл, където съм отбелязал с червено всичко правилно ли е?
  3. Кликам и на това,и излиза това на прикачения файл,който прикачам това е май само информация.Прикачам и още един файл ,който е първото приложение да не би там да е проблема.
  4. Имам всичко и влизам в рутера,и като стигна до портовете има спедиция на порт,отклоняване и отваряне,избирам отваряне.трябва да избера протокол TCP или UDP ,И auswahl(място)DIALPAD или ICU II
  5. Здравейте, Проблемът ми е ,че скоростта ми на сваняне е много ниска (макс. 92кб/с)с Utorrent съм 2.0.4, и windows vista,когато стартирам съветника за конфигуриране на Utorrent,ми дава че порта не е отворен.Рутера е Speedport W 504V,а и съм в Германия.
×
×
  • Създай ново...