Jump to content

ico_kirchev

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

ico_kirchev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. там е работата че не можеш да стигнеш до настройките. още като пусна играта ми исписва да включа геймпада или да излезна от играта. нямаше да ви занимавам с тея глупости но един от коментарите беше че става и с клавиатура и този човек или само дразни или наистина я е подкарал, писах му лс но не ми отговаря за това питам тук.
  2. здравейте може би ви занимавам с глупави въпроси но си харесах една игра (Winter Sports 2011: Go for Gold). проблемът е там че се играе само с джойстик а аз нямам такъв. има ли някакъв вариант да се играе с клавиатура и какво трябва да направя. не е проблем да си купя но не знам дали играта ще ми хареса и след това тоя дйойстик няма какво да го правя. а и аз не играя кой знае колко на игри. благодаря предварително.
  3. благодаря за отговора. и аз предполагах така и се поразрових малко из нета и открих къде мога да намеря пакет на тези приложения. благодаря все пак
  4. здравейте имам няколко въпроса за преинсталацията на SONY VAIO. купих си го на скоро с вграден уиндоус 7 64-bit. след като го инсталирах вътре си имаше разни приложения оригинални на вайо. проблемът е там че нещо не ми харева този уин и искам да го преинсталирам. випросът ми е дали ще се запазят приложенията или ако не се запазят след това от къде мога да ги намеря.
  5. ами да пробвал съм с друг релийз. не чете абсолютни никакви освен буутващи. просто поставих различни уиндоуси за да пробвам дали ще стане и тях ги отваря но обикновенни дискове неможе. опитва се но не успява чува се че се тормози и само това. този проблем го имам още от както си купих лаптопа. когато бях на уин 7 нямах проблем четеше и пишеше всичко. защо така се получава незнам.
  6. здравейте имам проблем с работата на двд-то на лаптопа. проблема е там че неможе да зареди диска а при преинсталация без проблем си зарежда буутващия диск. преди време се консултирах със специалист и ми каза че проблема е софтуерен. когато инстлирам уин 7 двд-то работи без проблем но на хп не работи. проблема е там че сега ще го продавам компа и човекът иска да е с уин хп. дали имате някакви идеи защо се получава така. драйвер ли липсва незнам?
  7. Благодаря за съвета но не зная дали клавиатурата е заливана лаптопа е на един приятел.Правил съм много преинсталации разглобявал съм вентилатори за почистване но до клавиатура все още не съм стигал не зная дали ще мога да се справя благодаря ви още веднъж
  8. Здравейте имам проблем с клавиатурата на лаптоп DELL-PP29L При натискане на една буква изписва три букви бутоните на цифрите не отчитат работят само няколко букви от ляво другите от дясно бъркат буквите преинсталирах го но не се оправи ако някой може да ми помогне със съвет ще бъда много благодарен
  9. Благодаря на всички за помоща успях най-сетне да го инсталирам това ХР. Как го направих? след инсталацията на уин 7 дяловете на харда ми бяха 3 C, D и Е, а по принцип ми са само 2 дяла. аз много се чудих защо като ми даде да форматирам ми изписва че са ми три дяловете. Единия ми беше само 100МВ от които 73 свободни реших да го изтрия и се получи инсталирах го ХР-то но сега немога да си открия драйвери. имам програма за търсене на драйверите но немо да се канектна към интернет. трябва ми драйвер за wireless и незнам от къде да си го изтегля мисля че беше някакъв Atheros но не го намирам из нета. бихте ли ми казали къде да го открия.
  10. това са параметрите на компютъра: Повече информация: ASUS F3U-AP066 • CPU AMD Athlon64 X2 TK55 1.8GHz • Chipset AMD M690G • LCD 15.4" WXGA Color Shine • Memory DDR2 667 1GB (2 slots DDR2 667, up to 2GB) • VGA ATI Radeon X1250 built-in, up to 1GB HyperMemory • HDD 160GB SATA 5400rpm • Optical storage DVD Super-multi • Communications 802.11b/g wireless, LAN 10/100/1000, Modem, IEEE1394, 4 x USB 2.0, Bluetooth • Expansion slots Express card, xD/SD/Mini SD/MMC/MS/MS PRO/MS DUO/MS DUO PRO reader, VGA, DVI-D, S-video • Audio Intel High Definition audio, built-in stereo Speakers, Headphones/S-PDIF/Mic/Line-in • Camera 1.3 mpx • Keyboard 19 mm full size 88 keys • Battery 6 cells Li-ion • Operating system N/A • Features N/A
  11. нека да поясня че не съм много вещ в тези неща. значи след рестарт на компютъра натискам f2 и влизам в настроиките на BIOS след това отивам на boot и после на hard drive и там ми пише само sata незнам си какво hitachi и някакви цифри. само това няма такова IDE/Compatibility. някъде другаде ли трябва да го търся. къде греша?
  12. Здравейте имам проблем и то доста голям (според мен). когато си купих лаптопа нямах инсталирана ОС и реших да си инсталирам ХР карах две години с него и ми омръзна и си сложих уиндоус 7 но преди няколко дни реших да си сложа отново ХРто и неуспях. Ще ви обясня на кратко какъв е проблема. слагам диска на ХРто в CD-ROMа и давам рестарт на компа изписва ми да натисна който и да е клавиш за да боотне. след това давам формат на C след това копира файловете после се рестартира компютъра и ми изписва отново да натисна който и да е клавиш за да боотне. аз не натискам нищо защото трябва да го изчакам и да започне инсталацията на ХРто но не става така екрана ми си стои черен и ми пише да натисна клавиша за boot. моля ви кажете ми какво да направя с няколко ХРта пробвах и не става. а 7цата си я инсталира. някакви драйвъри ли е изгубил. какъв е проблема немога да разбера.
×
×
  • Създай ново...