Jump to content

iDesign

Потребител
  • Брой теми

    22
  • Регистрация

  • Последно посещение

iDesign's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами вчера при стартиране на Opera всичко се нормализира и иконите си дойдоха на мястото, но след рестарт на компютъра всичко изчезна.
  2. Програмите са деинсталирани. Файлът е прикрепен. Опцията Uninstall беше неактивна. Event 1001 Checking file system on C: The type of the file system is FAT32. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk. Volume Serial Number is D873-F4FC Windows has checked the file system and found no problems. 21492448 KB total disk space. 915696 KB in 1254 hidden files. 194768 KB in 11925 folders. 20178400 KB in 83923 files. 203568 KB are available. 16384 bytes in each allocation unit. 1343278 total allocation units on disk. 12723 allocation units available on disk. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft....ink/events.asp. AdwCleanerS1.txt
  3. Това са файловете, създадени от програмата.OTL.Txt Extras.Txt
  4. RegistryEasy го инсталирах след проблема с цел поправяне на грешката. Нямаше ефект. В Task Manager има процес Explorer.EXE, преди да рестартирам компютъра беше EXPLORER.EXE Когато стартирам explorer.exe от Task Manager-a не излиза нищо. Започва да зарежда и спира. На Shell е Explorer.exe, а в Image File Execution Options , explorer.exe липсва
  5. Под Safe Mode всичко е нормално.
  6. Проблемът е че когато стигне до Десктопа и показва само празен десктоп и фона. Десеният бутон върху десктопа е неактивен. Уиндоуса е XP SP 3. Антивирусната е Nod32, имам инсталирани и RegistryEasy.exe(пуснах го три пъти и поправи всичко което успя - никакъв ефект), сканирах и с Malwarebytes (намери два коня и ги изтрих). От досега прочетеното проблемът е някъде с explorer.exe, но си нямам на идея какво точно не му е наред и не го бутам. Task Manager-а работи (единственото нещо, което мога да пусна и чрез него използвам и Mozilla Firefox). В процесите има EXPLORER.EXE, но нямам икони. Преди 2-3 дена правеше същият проблем, но докато тогава се появяваха иконите след изчакване от порядъка на 2-3 минути, сега не се появяват и цял ден да ги чакам. Опитах се да пусна като процес в Task Manager-a папка, но когато избера папка блокира и вече не може да се прави нищо на компютъра, докато при повикване на браузър (например) го отваря ведната.
  7. Здлавейте. От 2-3 дена се появи бмченето на охлаждането и днес реших да отворя кутията и да го смажа. Когато отворих кутията беше доста мръсно и си викам ще почистя цялата кутия. Изчистих я,но точно след връщането на всички компоненти по местата излезе проблем. Дъното не разпознава нито мишката нито клавиатурата нито дори видеото. Когато включа интернет кабела той си свети, но другите части не се активират. При едно от включванията клавиатурата пресветна, но след това пак се изключи. Лампичката която е на дъното си свети и си мисля че дъното не е заминало , а и е на две години. Модел M2N68 -AM Plus на Asus.
  8. Ами не знам дали е точно проблем или просто една от програмите в офис пакета просто не поддържа тази функция, но все пак нека попитам[...] Въпросът ми е следният, възможно ли е при натиск на един ред от таблица, без значение коя точно е клетката от този ред, да ми маркира целият ред в някакъв цвят, като го оцвети в някакъв цвят, само докато е маркиран реда. Пример: На таблицата от изображението искам като кликна на една от клетките посочени със стрела да маркира целият 10 ред, без значение от цвета, просто искам да акцентира върху целият ред. http://prikachi.com/images/807/4532807J.jpg
  9. Диалогът User Accounts-> User представя само Администраторския профил и computer профила. Дублиращият го няма.
  10. Иконите се възстановиха, но все още потребителите са 2. Има и друго, трябва да инсталирам много програми наново. Има ли начин да активирам старият си профил ?
  11. http://prikachi.com/images/711/4202711O.png Профилът който е Бекъп както виждате може да бъде изтрит , докато другият профил неможе. Когато качвах изображението в хостинга за снимки забелязах още нещо. Изображението ми се намираше в C:\fakepath\users3.png. Незнам тази "fakepath" може би е проблема, но когато влязох в С нея я нямаше.
  12. И аз незнам защо са два акаунта. Не съм правил вторият аз. Папките са Administrator , All Users, computer, computer.COMPUTER-DDCAEA и Guest.
  13. Гост акаунта ми не е включен. http://prikachi.com/images/791/4190791s.png Ето и снимка от http://prikachi.com/images/796/4190796a.png
  14. Абсолютно същото е
  15. Това ми е ясно, въпросът е че имам само един единствен акаунт, ако броим Гост са 2. Същевременно обаче се появява папка с същото име като тази на акаунта, който ползвам, но с окончание .COMPUTER-DDCAEA и един вид ми е включен този вторият и няма опция да се прехвърля на този който ползвам по принцип.
×
×
  • Създай ново...