Jump to content

yahoooo

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

yahoooo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Мога да ти препоръчам една много хубава програма казва се HiJack This , но ако решиш да я ползваш много внимавай и питай за всичко , защото е много мощна и няма да разбереш кога си махнал нещо много важно за уина. Ако си я намериш като я пуснещ дай един скриин шот да видиме какво интересно има .
  2. Здрасти! Според мен ако успееш да пуснеш сейф моде с мрежа , пусни http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html имаш няколко процеса активни които не трябва да ги имаш.Битдифендър ме е изкарвал от големи каши. Пробвай и успех. ПС. Забравих да ти кажа ,че този линк трябва да го отвориш с интернет експлорер!
  3. ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ човек златен си стана сега всичко е точно много благодаря.
  4. Да появява се the current device is: и са изброени line in , mic in , front speaker out i rear speaker out който е отметнат има и още ама не са с чафки.
  5. http://rapidshare.com/#!download|887l35|432857725|Sound_Menager.doc|3060 Свали този .док файл в него съм дал снмики.
  6. Ами не мисля или поне не знам как би ли ми описъл моля те !
  7. Пробвах и на quadraphonic i 5.1 i 7.1 файда няма и вече почвам да се дразня и накрая ще си върна ХР-то
  8. Да точно с този дривер съм и го има проблема. Що се отнася до колоните те са от домашното ми кино , но аз проблем с колоните нямам те си свирят идеално. Като включих слушалките на мястото на колоните работят слушалките но колоните получават този досаден проблем. Не знам как да ви го обясня когато е в средата баланса се чува така като че ли се пее в пещера но думите се чуват още по слабо като го дам наляво или надясно всичко се оправя.проблема не е в еквалайзера на програмата. Цялата програма Realtek HD Audio manager съм я препипал просто няма настройка която да оправя проблема. Ако се сетите нещо предлагайте. На ХР този проблем го няма така че не е и от компютъра.
  9. MSI K9N/Sli Ако имаш отговор на проблема ще съм ти мнооого благодарен!
  10. Здравейте! Имам много неприятен проблем с звука. Бях с уиндоус XP и проблеми нямах , но на 7-цата имам. Значи проблема е следния пускам мп3-ка през уинамп на колоните и всичко е точно свири на 6 , но включвам слущалки на втория канал и през тях се чува само мелодията на песента думите не се чуват , но на колоните си свири добре в същото време. Мога да изкарам нормален звук от слушалките само когато мръдна баланса на уинампа или на пълно ляво или пълно дясно , но така ми свири само едната колона. Пробвал съм със уинамп , бсплеар , уиндолс медиа плеар и навсякаде проблема го има. Никакъв звук нямам на слушалките когато гледам клип от Вбокс , когато се стартира уиндоус началния звук също не се чува. Инсталирал съм дривер от сайта производител на дъното т.е. МСИ , инсталирал съм драйвер от сайта на реалтек опитах и с дривера само на уиндоус , но ефект никакъв и вече нямам никакви идеи. Моля за съвети приемам всичко. Когато инсталирам драйвера на МСИ си настройвам всичко както трябва но не става. Моля за помощ! Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...