Jump to content

Compare

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Compare's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Готово!Абе знам че гледах видео материал преди някой друга година със същата конфигурация а сега не става а то къде бил проблема . Изтрих новите график драйвери инсталирах от 2010 и няма проблеми.
  2. Знам я тая програмка пробвах да свържа телевизора и PC-то чрез DLNA но не можах а се справя
  3. ами не съм и предположил че ще обърнете толкова внимание. Ето и малко инфо за конкретната конфигурация : PC.txt Laptop.txt С Windows 8 почети не накъсва картината с VLC Player без да се конвертира видео материалът но с Windows 7 е нещо страшно. Но за сметка на това не ми се отдава чак толкова Windows 8 за това ще си остана с Windows 7. Ето и как седят точно нещата: Включвам PC.txt , Laptop.txt, TV Sasmung Smart TV, PC.txt се намира видео материала Laptop.txt е свързан с HMDI с TV Sasmung Smart TV и от тук се гледа и видео материала чрез Pot(Daum)Player VLC Player Nero ....
  4. Здравейте на всички. Проблем с гледането на филми в домашна мрежа: Картината и говора насичат постоянно. От какво може да се получава тоя проблем? По какъв начин може да се предотврати тоя проблем?
  5. Биос не намира USB стика HP ? Биос не намира USB стика на HP Pavilion a6230.at настолен компютър ? 1.Пробвам на други компютри намира го . 2.Пробвам други USB-та на HP въпросният компютър ,показва ги . 3.Един път се мъчих да инсталирам Ubuntu 10.10 върху USB стика и от по това време някъде не го разпознава !? 4.Форматирал съм го с какви ли не програми и по какъв ли не начин и пак не го намира. Къде може да е проблема според вас ? Просто ми е интересно какво ли е бъгясало . Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем въобще ,мен ми е много въпросително ,дали има оправия въобще.
  6. Откъде го изкопа и ти тоя .pdf ,нямам си на идея Интерестното че пробвах с няколко си програми да намеря това което търся и ми намира .mp3-ките и още няколко си .vob .mov и ... но все пак това което ми трябва неможах да го намеря.Дано да не си прав Примерно с R-Studio може да се Recovery от специялна дата но точно какво ще се Recovery нямам си и на идея мноого бавно става всичко но съм длъжен да пробвам.
  7. Възвръщане на Филми от форматиран HDD USB Hard disk? Тоя път я сколасах Ще спомена с няколко реда точно за какво става на въпрос . 1.Форматирах си няколко кратно HDD USB Hard disk-а на EXT3, NTFS, FAT32, инсталирах си Linux пак форматирах HDD USB Hard disk-а на EXT3, NTFS, FAT32 и след това пак-не знам дори и колко пъти я правех тая цялата операция, докато накрая си направих Backup с Acronis и Backup-а остана на самият HDD USB Hard disk ,та взех че се сетих че съм форматирал няколко филма Та въпросът ми е имали начин да се възвърнат форматираните ми Филми с формати ,srt ,txt Xvid, DivX ,MOB ,Vob MPG4 ,AVI.... Не че са кой знае колко важни, но съм си събирал филми който са ми допаднали страшно много и мога пак да ги гледам ,и сега все едно липсва нещо, но не е болка за умиране . Писал съм на няколко Recovery Фирми но чакам още за отговор та реших да напиша и тук 2 реда. Благодаря на отзовалите се !
×
×
  • Създай ново...