Jump to content

miazmatik

Потребител
  • Брой теми

    372
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

miazmatik's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря ти, дано успея да я разуча, но за сега ми е доста трудно
  2. Здравейте, нов съм във играта и имам проблем.А по точно ....Не мога да се оправям с картата, не знам как да разкривам нови територии и градове и т.н.Примерно на картата за летене при Грифон Мастера имам 4-5 града и това е, а ми дават куест да отида някъде където го нямам като летяща точка, Как да намеря на картата мястото? Примерно от Голдшир или Стормуинд как да отида до Strangelton Vale? 30 левел маг, Има ли някаква тънкост за работа с картата и как да я науча? . Иначе гледам куестове в тубата, но не всички ги има. А не знам английски и ми е трудно да чета форуми и гайдове. П.С. Има коуестове, които са отбелязани със жълта точка и там се справям, но има и такива които не са и не знам как да отида до там? Моля за помощ.. Играя в официален сървър, последен пач, Легион.
  3. Не, не съм инсталирал нищо . Случва се по веднъж на ден, най-често особенно, когато компа не е бил по-дълго използван и е седял на скрийн сейвър.
  4. Здравейте, имам проблем със Windows 8.1, а по - точно понякога изведнъж страничната лента и старт бутона стават неактивни- лентата не се показва, а старт бутона не може да се натисне. Windows 8.1 pro x64 Ако трябва друга информация ще дам? Поздрави. P.S. Операционната система не е някаква самоделка, а чисто копие от сайта на Майкрософт.
  5. Благодаря, ми изтеглих един филм 40 gb който се води 4к и определено има разлика с potplayer настройки по подразбиране и mpc-hc с madvr.Ако видя че е безмислено ще си ползвам пот без madvr:)
  6. Здравейте, инсталирах MPC-HC и madvr + lav fillters следвайки това ръководство.http://forum.pulsar.bg/entry.php?b=212 Всочко е наред но нямам звук . Във Lav Audio Decoder съм дали отметка на всичко опции. Използвам колонки за компщтър вклщчени в жака за слушалки на Asus Xonar U7 карта на USB. Ще съм благодарен за помощ. Оправих се благодаря, ИЗВИНЕТЕ за темата. Ако някой може да предложи настройки на madvr за Potplayer на български да е указанието ще е чудесно. Поздрави. P.S.Също искам да попитам при MPC-HC какво означава [H/W] тези букви , докато се възпроизвежда файл?
  7. Здравейте, имам стар комп Dell Optiplex 780 който използвам за гледане на филми . Имам звукова карта USB Asus Xonar U7,която до сега използвах със слушалки, докато гледах. Сега искам да си закупя колони които да свържа към компютъра. Спрял съм се на тези http://www.emag.bg/tonkoloni-5-1-a-slot-usb-sd-fm-50w-rms-ms50/pd/DQ5W83BBM/. Въпросът ми е как става свързването и ще мога ли да ги свържа към звуковата карта или трябва към компа задължително? Windows 7 64 bit ми е операционната сиситема. Благодаря.
  8. Здравейте, имах два акаунта на компютъра под Windows 7 Professional x64. Изтрих единия и премахнах паролата на администраторския, за да стига директно до десктопа, като го стартирам. Нямам нужда от парола. Но при всяко стартиране на компа ми изкарва уведомление, че аканта админския не е защитен с парола. Има ли начин да спра тези уведомления? Благодаря.
  9. Здравейте, и аз като много други имах проблем с безкрайно и безрезултатно търсене на ъпдейти при Windows 7, но всичко се оправи поне за сега с инсталиране на една актуализация. https://support.microsoft.com/en-us/kb/3172605 След нейното инсталиране и рестарт пуснах проверка и за 5 мин ми изкара ъпдейти, който иска да пробва не губи нищо. П.С. Ако първия път не ги намери пуснете пак проверка .
  10. Да благодаря,а като са незаделено пространство трябва ли да го форматирам?
  11. Здравейте, имам компютър с Windows 7 който искам да преинсталирам на Windows 8.1. Сега на този комп имам дял C и D както и малкия 100 mb който 7 си резервира при инсталация. Как да направя така,че приинсталиране на 8.1 дял D да се запази, на него имам важни неща и не искам да го пипам, Да изтрия ли малкия дял и да го обединя с C при инсталацията или нещо друго? Знам, че 8.1 резервира повече от 100 mb. Моля за съвет.
  12. Здравейте, имам питане относно драйвера на картата. Старият драйвер който работи под Win 7 ще стане ли за Win 8.1 и дали ще работи коректно? Ако не кой е драйвера за 8.1? Благодаря.
  13. Здравейте, опитвам се да инсталирам viber на таблет, всичко протича добре, но имам проблем с контактите. А по-точно контактите след инсталация са тотално омешани, снимките не отговарят на имената,нито номерата т.е размесени са. На дадено име нито снимката в вярна нито самия номер. Надявам се ме разбрахте. Таблета е румънски Wink Contact с андроид 5,1 Моля за помощ
×
×
  • Създай ново...