Jump to content

Stefo_WTF

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Stefo_WTF's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Привет колеги,и така имам следния проблем с Standby-я преди когато исках да пусна Standby сичко затихваше и аха да мине в режим на Standby оп и сичко пак по старо му прочетох тука някои форумчета и си оправих проблема,а той беше в LAN картата от Divace Manager го оправих и компютъра оставаше в режима Standby,но забелязах че вентилаторите не спират да работят.Чувал съм че не трябва да спират да въртят,но на всикчи други компютри,които имам спират както и на всички приятели които съм питал също спират да се въртят.Та въпроса ми е дали е трябва да се въртят (което много дразни) или не ,и защо как да накрам моите да спрат да се въртят (освен с отверката между перките ) и защо се върят?
  2. ОК ще пробвам с друг мишок, но проблема понякога се появява на ден по 4-5 пъти друг път за няколко дена нито 1 път :( Minidump.rar
  3. Привет на всички! Прегледах всички форуми тук, но не можах да открия точно моя проблем за синия екран :( Проблема се състой в това, че както си работи компютъра изведниж по неизвестни за мен причини, защото всеки път е по различно време и на различна програма, игра или каквото ползвам в момента. Видях, че има нещо споменато за мишок Trust и ,че има проблем с драйверите и аз туко що ги изтрих , имам мишката от когато имам и компютъра и също така с нея имам пробем, че след като зареди ОС-то мишката свети , но не работи не се движи стрелката такаче 99% драйверите са скапани затова и ги махнах преди малко , а за да накарам мишката да тругне трябва да я извадя от усб-то и пак да я вкюча за да заработи . Малко се отконих от същестжения проблем да се върна на синия екран ... ето я и снимката.Прикачил съм и снимка на желязото на машинката ми. Благодаря прадварително за отделеното време и внимание !
×
×
  • Създай ново...