Прехвърляне към съдържание


Forgoten

Регистриран на: 14 Nov 2010
Извън линия Активен: 01 Jan 2011 23:21

Мои коментари

В тема: Забиване на компютъра през известно време

29 December 2010 - 22:05

Един Log-файл от Event Viewer може да бъде полезен.

В тема: Забиване на компютъра през известно време

29 December 2010 - 13:16

Не, няма такава възможност. Напрежението представлява работата на електричните сили за пренос на заряд от една точка до друга. В случая захранващият блок не е способен да поддържа напрежението по всички захранващи линии, без това да повлияе на някоя от тях. Закупуването на нов захранващ блок е най-доброто решение в момента. Но все пак нека сме сигурни, че точно те предизвикват въпросния проблем.

В тема: Забиване на компютъра през известно време

28 December 2010 - 19:40

Аз не налагам мнение. Потребителят решава сам за себе си, как да извършва поддръжката на своята система. Не съм споменал, че задължително трябва да се инсталира Service Pack 3 и че това ще разреши проблема.

Не съм казал, че проблема се дължи на драйвъра за който беше споменато. Просто обясних какво е предизвикало BSOD. Появата на BSOD е била провокирана от някакъв конфликт, затова обърнах внимание на точно този проблем.

Всичко, което казвам, е просто съвет. Нямам правото да налагам нещо, което противоречи с разбиранията на потребителя.

Оставете теста да поработи още няколко часа. Напреженията се проблемни и може това да предизвиква "замръзване" на системата.

В тема: проблем с драйвер за звук на DELL inspirion N5030

28 December 2010 - 12:48

Версията на драйвъра актуална ли е? Направете следното:

  • Деинсталирайте настоящия драйвър ;
  • Почистете системата, посредством Driver Sweeper ;
  • Инсталирайте отново аудио-драйвъра ;

В тема: Забиване на компютъра през известно време

28 December 2010 - 12:40

Не съм споменавал, че проблемът се корени в това, че използвате Service Pack 2. Това беше съвет, тъй като Service Pack 3 съдържа важни кръпки, както за сигурността, така и за стабилността на операционната система.
Информацията, която дадох относно memstpci.sys, беше просто информативна. Въпреки това, не смятам, че появата на BSOD е нещо, което трябва да се пренебрегне. Това сигнализира за потенциална нестабилност на системата, било то на софтуерна или хардуерна основа.
BSOD, който получихте не се дължи на Driver Agent. Основната функция на програмата е преглед на инсталираните драйвъри и тяхната актуалност. Начинът на тестване е както обикновено:

  • Преглед на системата;
  • Събиране на информация относно драйвърите ;
  • Създаване на Log-файл, който включва събраната информация ;
  • Преглед на резултатите ;
Както сами се досетихте, направете тест на системата за стабилност. За целта препоръчвам Prime95. Информация, относно работат със софтуера, е дадена в описанието на програмата.