Jump to content

Lautrec

Потребител
  • Брой теми

    28
  • Регистрация

  • Последно посещение

Lautrec's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Някой да знае има ли начин да видя изпратено до мен съобщение по месинджър след дато е било изтрито от подателя? Аз не съм трил нищо. Когато го видях вече беше истрито. Направих заявка от профила си за копие на цялата история на месиндъра ми, но и там съобщението липсва.
  2. "Оправих" нещата. За онези които се интересуват има само един начин, без да си предлагате личната карта на скапаняците от фейсбук. Ако някой ваш приятел или роднина има повече от един фейсбук профил може да ви отстъпи онзи който не използва, както стана в моя случай. После съвсем коректно от ваша страна изтривате всички негови/нейни приятели, променяте настройките по сигурност, мейл, телефон, потребителско име(важно е), разбира се полът, снимката и сте готови. От фейсбук да ви ядът *******. Иначе няма оправия. Ония си искат ВСИЧКО от личната карта да е видимо и това е! Още нещо. Намерете си трима добри (ма наистина добри, ей) приятели, познати или роднини които да добавите в доверен списък за възстановяване на блокиран или забравен и каквото още има там по отношение на вашия профил - това за онези които не знаят де - като мен. _____ Нещо се бъгна този форум и не само. И да изпратих им чеп и топки. Аз се посмях за тях не знам
  3. Разглеждах платформите за безплатно създаване на уебсайт и се спрях на wix.com. Някой има ли наблюдения, заслужава ли си? Вече си изработих малък сайт, но като им гледам цените за премиум домейн и хостинг и ми секна дъха. А без това не мога да сваля рекламата им от сайта си. Сайтът не е нищо особенно 5 странички които са информативни не си заслужава да плащам на фирма и отделно, че за толкова малък проект вече 5-та фирма ми отказва, като не отговаря на запитването. Така, че съм на прав път. Обмислях да си изработя сайт с помоща на wordpress обаче трябва да инсталирам на компютъра някакъв сървър апач, а не искам. Има ли нещо достатъчно добро което да е изцяло онлайн, без да се налага да инсталирам каквото и да било на компютъра. Следващото нещо е да мога да си кача сайта на желан от мен сървър, а не както е с wix.com да няма мърдане от там. Ако трябва да прехвърлям сайта при тях става още по-зле.
  4. Извини ме, наистина не те разбрах от първия път. Ами не става ли да оставя само имената? Не искам да си изпращам снимката. Ще ти кажа какво направих, но още не съм изпратил снимката на картата. Заличих(скрих с пейнта) бащиното име, рожденна дата, цялото ЕГН, номера на картата, подписа. Също скрих очите и брадичката на снимката. Реално е повече от очевидно, че картата съм си я снимал - вида се всичко от холограмата върху снимката и в свойствата може да се види(ако ги гледат онези тъпаци събирачи и продавачи на лични данни) с какъв телефон е снимана. При това положение дори да не я одобрят нищо не може да се открадне или греша? Наистина ли не може да ме поканят или гарантират по някакъв "специален" ред че съм реален човек. Имам доста голям род + не малко познати и приятели; всеки би ми направил такава услуга, но никой не знае горното дали е възможно. Поне 20 души биха ми "помогнали" ________ абе аз какво толкова се впрегнах, хем ги мразя в червата соц.мрежите, май попаднах в психологическа примка
  5. Колега аз съм сериозен, а Вие се шегувате с мен! Няма как такива лични карти да минат през проверката. Дори съм склонен да заложа един стек бира, че няма да стане. Другото е, че ако да кажем се пробвам, да не стане още преди да съм си изключил компютъра да не видя как ми събарят с таран входната врата на къщата. Аз си мислех дали има начин нещо с покана от приятел или гарантиране от вече съществуващ потребител, че съм реално лице... Ами не знам .... такива неща.... няма заради скапаняците Зукембърг и компания да си имам проблеми със закона. Аз вече го описах - соц.мрежите не са ми важни. Ако стане, но ме хвана яд, че ми искат лична карта мами*та им, а от всички нас като потребители печелят милиарди!!! Отделно колко пъти ги хакваха!!! И тези карти не са с моето име или това е подробност?!
  6. Здравейте. Опитах да се регистрирам във "тъпия" фейсбук и успях, но "тъпаците" на следващия ден поискаха да им изпратя копие на лична карта. Това...., значи трябва да си голям доб*тък да си дадеш личните данни в мрежата. Моят случай е такъв, че НЕ желая дори снимката ми да е в мрежата. За името нямам избор ( ), това до някъде го разбирам и приема - най-малкото онзи на когото ще пиша (само познати) трябва да знаят кой съм. Това добре, но НЕ желая да качвам снимка. Не съм имал преди фейсбук акаунт, та реших да пробвам тази краста заради мои другари и роднини, но не би. Та сега се чудя и беснея, има ли начин,мам**му , да се регистрирам или най-добре да отключа закючения акаунт, но БЕЗ да качвам снимка. На онези тъпаци мисля да им изпратя снимка на моя "чеп", ако ме разбирате, като образ за идентификация и съгласие с политиката им на колекциониране на лични данни! Но преди да си кача "чепа" кажете може ли да си отключа акаунта - който е на един ден - без снимка на лицето ми и без снимка на лична карта?
  7. Изглежда като че проблемът е решен. Изтрил ми профила от групата и казва, че сега всичко било наред. Само от груповия чат.
  8. И двамата с моя познат не сме експерти относно месинджъра, така че ще го питам дали не ме е добавял в група. Аз не съм, ако е това да ме премахне. Ще пиша какво е станало.
  9. От около седмица се появи странен "проблем". Мой приятел когото съм добавил към листа с контакти в месинджър получава известия всеки път когато аз си пиша с някого в месинджъра. Не съм сигурен дали го обясних добе, затова малко по-подробно. Комуникирам си с нягого, без значение дали е само текст или си разменяме и файлове или говорим; всеки път моят познат полуачва известие, че аз съм получил съобшение, файл или има пропуснато повикване, но не може да види нищо от кореспонденцията. Поне така твърди. Към момента няма как да съм сигурен, че нищо не вижда. За него започва да става изнервящо, а за мен пет пъти по-толкова. Някой да има идея защо се случва и най-важното как да решим проблема.
  10. Най-сетне решение на задачата. sub changeallpagesizesusedindocument rem Portrait Sizes: newpagesizeWidth = 21590 'стойност за широчина на страницата newpagesizeHeight = 32995 'стойност за височина на страницата newTopMargin = 1200 'отстояние горе newBottomMargin = 1200 'отстояние долу newLeftMargin = 1000 'отстояние ляво newRightMargin = 1000 'отстояние дясно oViewCursor = ThisComponent.CurrentController.getViewCursor() oViewCursor.jumptofirstpage(false) do s = oViewCursor.PageStyleName oStyle = ThisComponent.StyleFamilies.getByName("PageStyles").getByName(s) if oStyle.IsLandscape=True then 'this is for Landscape, the margins as if we rotated portrait 90°right, change as you like oStyle.Width = newpagesizeHeight oStyle.Height = newpagesizeWidth oStyle.TopMargin = newLeftMargin oStyle.BottomMargin = newRightMargin oStyle.LeftMargin = newBottomMargin oStyle.RightMargin = newTopMargin else 'this is for portrait oStyle.Width = newpagesizeWidth oStyle.Height = newpagesizeHeight oStyle.TopMargin = newTopMargin oStyle.BottomMargin = newBottomMargin oStyle.LeftMargin = newLeftMargin oStyle.RightMargin = newRightMargin end if loop while oViewCursor.jumptonextpage(false) oViewCursor.jumptofirstpage(false) End Sub На мен ми беше необходимо форматиране А5 с L, R, T, B = 0,8 см. Може би ще ще бъде от полза и за другиго. За мен темата е затворена.
  11. — Преди бях само с вградената карта. Купих настоящата заради Cura 3D. С вградената карта беше ..... не е за разказване. Не бях виждал такова нещо .... — OS- Windows 7 64 bit; CPU- Intel Core 2 Duo 6600 1066MHz/2,4GHz; RAM- 8GB DDR2 667MHz; Chipset- Intel Q965; Video- Intel GMA 3000 - беше неприемливо Сега с GT710 - ефектът е невероятен — Първия път инсталирах всичко от драйвера, но в нета видях съвет който налагаше преинсталиране без PhysX, GeForce Experience и т.н. Проблемът остана, но поне честотата на проявление намаля до 1-2 за сесия. Предпочетох вместо Clean Boot да спра всички услуги на Intel и NVidia + няколко стартъп (как не се сетих преди месец). За сега няма проблеми, но остава едно усещане за нерешен проблем. Вероятно с друго дъно и PSU проблемът ще изчезне, но тази система е идеална за моите потребности. Не ми се харчат пари....., за сега.
  12. Извинявам се, но чак сега забелязах, че темата е в грешния раздел. Ако може да бъде преместена в раздел "Ръководства за работа с програми". Дублиране на една и съща тема в два различни раздела, май не е допустимо. Благодаря!
×
×
  • Създай ново...