Jump to content

Lunichko

Потребител
  • Брой теми

    18
  • Регистрация

  • Последно посещение

Lunichko's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Интересна темичка се е получила Значи реших да прибавя в сайта facebook бутон, Както тук да можеш да влизаш с акаунта си от фейс-а. въпросът е че не знам как. Ще ми кажете ли какво да направя и как да го направя? Ще съм ви Благодарен. Сайтът е на joomla 1.5 Благодаря предварително.
  2. A така.. мойта тема стана за общо ползване Значи искам да ви попитам нещо много важно - Някой разбира ли от Kunena forum? Трябва ми спешно. Искам да добавя нови групи, но май трябва да се пренаписва.. Ако някой разбира да пише, ще го наемря в скайп да му обясня по подробно.
  3. Здравейте. С уиндоус 7 съм и направихе един запис изпозлвайки вградената му възможност за записавне (sound recorder). Наложи се да запиша едно сърбание на хора, и псоле да представя какво се е говорило на отсъстващите. Обаче, на записа, гласовете се чуват доста тихо и като го рпатих на един отсъствал, ми се оплака че не чувал нищо. Та въпрост ми е - Има ли аудио рпограма, способна да усили това което са говорели?
  4. Здравейте. Свалих си програмата Sony Vegas Pro 10.0 32 bit. Обаче грам немога да работя с нея... интересува ме, можете ли да ми предоставите някакво ръководство за работа с нея, или описание на функциите и и как се ползват.
  5. Здравейте. До сега бях на ХР, но реших да мина на уиндоус 7. Свалих си 64 битова версия, обаче нямам саунд. В смисъл, че имам 5 колконки , но свирят само 2.. опитах доста разични саоунд драйвъри, но никой нямаше желания ефект. Моля, който може да ми помогне с този проблем или да ми даде врсия която си има всичко да пише. Ще съм ви безкрайно благодарен, ако намеря такъв аудио драйвър който да е съвместим.
  6. Пиша ти на ЛС инфо за контакт! П.П; Локвайте темата
  7. Здравейте. Търся програма която е способна да конвентира --> Това във фромат подходящ за аватар и на мястото на LionsGate да се добави някакъв ник на потребител, който да се появява по същия начин.Незнам дали със Сони Вегас ще стане. Ако знаете такава програмка пишете, а ако поста и върви с човек който разбира от нея ще е 6. готов съмз а заплатя даже м/у 20 и 30 лв ако се намери такъв човек. Да, може да ви се стори странно но просто съм на зор - не за друго. Това аватарче ще е подарък и трябва е готово близките дни Балгодаря ви предварително
  8. Искам да попитам, как мога да видя логовете на тийм спийк-а ( койе влизал, кой не ай пита) и т.н. Някой да може да хелпне?
  9. Еми немога да се справя, и за това ви търся помощта. Пробвах и не успях, а парите съм ги предложил, понеже ми трябва да се оправи по бързо, че сам го влача сумати време. Ако има желаещ, ще предосатвя Тийм вюър да влезне да ми го направи.
  10. Хора нов проблем.. опитах един офрум за тази с-ма joomla, обаче имаше дефект. Сега си сложих phpbb3 за форум, обаче немога се орпавя с настройките му В смисъл че немога да си инсталирам модулите.. нз как.. .иксам да сменя и тем плейт-а.. но и това нз как. Свалих си FTP клиент, сложих избраните темплейти обаче не ми ги дава нормално... някой може ли да ми хелпне с това? Ако някой се навие съм готов да заплатя скромната сума от 20 лв за усилието което е положил.
  11. Орпавих се В смисъл просто съм си имал работа с доста нахално вирусче, което не се маха след рпеинстал. Създава си някво autorun.inf и след преинстал - никва реакция. Наложи ми се форматирам целия Хард( да му затрия половините и да го направя 1 цяло, да форматирам и след това да го разцепя на ново за да се оттърва) Сега всичко си е на 6 със нод 32 и останлите програмки. Благодаря за съдействието все пак
  12. Значи, след рпеинстал-а на комп-а ( в темата за уин-а) всичко мина добре.. смених 1 кабел и сичко 6.. обаче ето ти друг проблем.. опитвам да инсталирам ЕСЕТ нод 32 и още със стартирането автоматично започва да ем пита дали да се изключи. И неможе да завърши инсталацията колкото пъти да давам НЕ. Пробвах с нортън-а... при нея пък още с отварянето на папката където са инсталационните файлове, и явтоматично я затваря. Отделно че като цъкна десен бутон на някой дял от хард-а първите 2 са ми ня японски.. идеи кка да се преборя и да инсталирам антивирусната?
  13. Какво да видя на рам-а.. платките са си поставени както трябва.. на обратно ли да ги сложа?
  14. Значи, вкарвам диска, почва да копира файловете, и ня някой файл - спира ( ралзични са секи път) или рпеди да започне менюто даващо ми достъп до форматиране на Ц.. и пак забива... незнам на какво се дължи.
×
×
  • Създай ново...