Прехвърляне към съдържание


dieZel

Регистриран на: 15 Mar 2006
Извън линия Активен: 06 Jul 2010 14:48

Започнати от мен теми

Картината и звука насичат

08 March 2010 - 14:57

Привет,

Имам кофти проблем - като пусна филм и понякога картината и звукът насичат/провлачват. Получава се супер гаден ефект, не може да се гледа така. Не го прави на едно и също място от филма - когато дойде и на различни филми. Слагах различни версии на K-lite, пусках с различни плеъри. Започне ли да го прави го прави с всякакъв плеър - с или без никакви кодеци. Когато рестартирам понякога се оправя. Последно махнах К-lite и сложих някакъв пакет с кодеци уж специално за Windows 7, всичко си беше ОК до снощи. Пак почна...След всяко махане на кодеците съм претривал регистрите. И нищо. Системата е Windows 7 Ultimate . Компютърът е Acer 5542G 4GB Ram, Ati Radeon hd 4570 512.
Всякакви идеи ще са от полза, аз не знам какво да направя вече...Дали има вероятност от видео драйвера да се сбъгясва...

parichki.net - що за дивотия?

07 May 2009 - 13:28

Привет,

Ровя си аз едни обяви и попадам на нещо от сорта "за повече подробности цъкни тук". Цъкам, а там ми изскача сайт parichki.net и по-точно екран, в който ми казват, че съм подарил паричка. Разгледах сайта, който е някаква тотална дивотия и не виждам смисъла му, освен някаква реклама, подходът към която ми е меко казано странен. Въпросът е, че се издразних адски много от това, че линка ме заведе там. Защо така ще се набират "парички" и явно това е и основната идея на създателите на сайта?
Предполагам, че е насочен към разни балъци като мен, но в крайна сметка колко други ще се подведат по подобни линкове, разбирам да ми отваря реклама, но това си е чиста манипулация според мен.