Jump to content

Mitkof1fen

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

Mitkof1fen's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Night_Raven направих това което си написал,но няма резултат.Аз вече се отказах,купих си други слушалки с чинчове.Явно проблема е в другите слушалки защото ги дадох на един колега,при него работиха един ден и после същия проблем се появи и при него.
  2. Ето това е модела на слушалките: http://www.logilink.eu/showproduct/HS0019.htm С уин 7 съм 64 битов,преинсталирах REALTEK но няма никаква промяна.
  3. Здравейте,проблема е следния.Купих си слушалки марка LOGILINK.Включват се през USB вход.Работеха на лаптопа без проблем,но един колега ги взел да ги пробва на неговия лаптоп и там не тръгнали.Сега и при мен не работят,излиза съобщение за неразпознато устройство.Помислих че са дали фира,но ги пробвах на друг лаптоп и там си свирят без проблем.Реших да си сложа старите слушалки които са с нормални,обикновени чинчове но и те не заработиха веднага, поиграх си малко с настройките за звука и ги оправих тях.Но защо сега не мога да работя с новите? Устройството за SD картата също се прецака тогава, като сложа картата в него и мишката започва да засича,звука започва да лагва не знам на какво се дължи това. Но всичко стана СЛЕД като колегата е пробвал слушалките на неговия лаптоп,зная че той имаше проблем с някаква флашка която не я разпознаваше. Модела на моя лаптоп е: Acer TravelMate 5760
  4. Ученото си е учено,много ти благодаря човече сега нямам проблем,още веднъж големи благодарности.
  5. Ами с win SP-3 ето архива Но как да го прекача ? Линк към него върши ли работа http://depositfiles.com/files/v7a4v5kyh Драйверите съм ги слагал преди около месец,теглих от официалния саит на дъното ми ASRock AM2NF6G-VSTA
  6. Еми драйверите са актуални,уж.Версията на фрапса е 3.4.5,ползвам direx x 9
  7. Здравейте,аз имам проблем с пускането на fraps,дава ми син екран и компа се рестартира.Някой може ли да помогне?
  8. Живи и здрави да сте момчета,1 час игра без никакви проблеми благодаря за помоща. Изтеглих последната версия на Microsoft Visual C++,инсталирах я и си сложих пак старите драйвеи на видео картата.
  9. Ами за играта съм сигурен, за драйвера скоро си теглих нови,но за Microsoft Visual C++ не съм сигурен би ли споделил коя е последната версия.
  10. Здравейте пиша в тази тема защото и при мен се получава подобен проблем.Играя на една игра и след като изминат 20 минути от началото на играта ми показва ето тази грешка.
×
×
  • Създай ново...