Jump to content

jackpot

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

jackpot's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. По-добре я разкарай, щото фикснатия ти NOD32 получава ъпдейти и от пиратски сървъри. Сложи си някоя безплатна антивирусна като Avast, AVG. При мен Avast е безгрижен....
  2. Mда, беше не само полезен, но и абсолютно точен относно решаването на задачата.. 1.Точно това, което трябваше....6+ 2. Става въпрос за самата рамка на страницата... 3. Този адон " PageShortcuts " е това, което исках...6+, само дето не успях да класифицирам адресите в отделни папки, така както са ми в нормалния букмарк. Т.е. когато ги адвах, ги посочвах като папки, но в листа, който се отваря са се записали като една поредица, сякаш е една папка, но....и така е ОК.... p.с. Опс, токущо ги оправих да са в отделни папки, просто отначало трябва да се направи нова папка, и в нея да се едитне папката, която искаш, и така за всяка папка..... p.s. А ето и кожата, за която по-горе става въпрос, много е яка http://www.deviantart.com/deviation/45665026/?offset=10 Благодаря.... p.s. A ето и още един проблем, на който за сега не съм намерил решение: Как да накарам лиско да стартира по-бързо/ като IE 7 или Maxthon, например/...? Щото като му се сложи една по-яка кожа и няколко добавки и забавя стартирането с 5-10 сек.
  3. Здравейте,доста рових из настройки и адони търсих, но не успях да разбера как се правят ето тези неща: 1: Как се маха най-горната лента с менюто ? Да стане ето така: http://i.data.bg/07/04/26/344051_orig.jpg 2: Може ли да се маха рамката, най-отгоре, дето пише какво е отворено. Щото на някой браузъри има такава опция ? 3: Може ли страничната лента с отметки да се отваря/затваря автоматично/ с движение на мишката. Например в IE като цъкнеш нa някой адрес и преместиш мишката лентата се затваря, или както е при Maxthon: посочваш крайно в ляво и лентата се отваря, като преместиш мишката, лентата се затваря....?
×
×
  • Създай ново...