Jump to content

ijs

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

ijs's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Това са моите любими програми за "охрана и поддръжка" на компютъра ми! Всичките те са с пълна версия. Моят компютър е от 2006 год. и досега не е имал проблеми благодарение на тези програми! От 2006 год. до днес съм преисталирал само два пъти Windows XP или веднъж на 1,5 година. Мисля, че е достатъчно...
  2. Имам още два въпроси! Взех от www.....( правилата на softvisia не ми позволява да напиша точния линк или уеб-страница) номерата на "ID" и "KEY" за регистрация в Malwarebites`Anti-Malware 1.46 (пълна версия)! Всичките функции на програмата работят отлично без проблеми в моя компютър от 14 ноември 2010 г. откакто съм взел номерата от www....! Браузърът ми е Bing (не е китайски). Не ползвам търсачките Google, Ask, Dir, Chrome и други. Нямам това нещо "Р2Р". Системата в моя компютър е чиста, така ми докладват Avira и IObit Security 360. И така, въпросите ми са : Откъде да знам, това пиратска версия ли е? И ако е пиратска ще има ли някакви последствия?
  3. Добре, кой ми изпраща съобщенията? От сървъра на Malwarebytes' Anti-Malware или от самата програма в моя компютър? Днес продължава да получавам съобщенията през 10 - 15 минути. Аз въобще не съм търсил някаква информация от Китай. IP-адресите на зловредните страници са от там! Може би, в Китай има население над 1 милиард жители, следователно има стотици хиляди хакери!?
  4. Имам Анти-малваре ( Anti-Malware) и работи отлично досега! В последно време (от 2-3 дни) от лентата за бързо стартиране излиза съобщителни балони от Анти-малваре, пише някорко пъти : успешно блокиране достъп до вредноносни страници с номерата на IP- адреси! Записах номерите на IP- адресите в сайта Find IP Address geolocatoon и установих, че те идват от Китай, близо до Хонг-Хонг! Какво означава това?
×
×
  • Създай ново...