Jump to content

Xээлл..!

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Xээлл..!'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Але човек разбери ма ле от телефона еее колко пъти да го повтарям от самия тъп нещастен телефон.Включвах го в 20 копютъра и пак едно и също.Какво ли ненаправих пак същото.
  2. Оффффф малле и в дватта несттааа Свъррзвал съм го отт предден порт и от задден портт и несттта....!
  3. Не не е от драиверитте а от самиятт теллефон опитах на другг компп с същото УСБ с на едно момчче абсолиутно същия телл и стана,а катто влючих моя ппакк изписса "USB Device Not Recognized" нещщо отт самиятт телл си е..!
  4. Ами другитте устроиства автоматично си намирра и инсталлират дрраиверитте,а телла и изобщо не ми и изкарва нещо за инсталл.
  5. Ами всъщност не е от комплектта .Ама ккато порбвах с този кабел на др. комп със съштия тел на едно момче стана.Да не е нещо от телла щот вчера като теглих отново драивери и пак нестана с моят телл на моя комп.
  6. ами да свъщност пробвах в друг порт и пак нестава изписвами съштото.А за драиверите свалях някъкви но незнам дали са точно тези които трябва да са.Ако можеш и знаеш откаде ми даи линк за точните драивери.Благодаря предварително..! :)
  7. Някои може ли да ми помогне?Значи като си включа УСБто към телла и ми излиза това USB Device Not Recognized.Какво трябва да направя,ако някои може да помага. :(
×
×
  • Създай ново...