Jump to content

super80

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

super80's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря много това което предложи се получи.Аз го пробвах чрез GoogleChrome.
  2. Но как да стане това?Трябва ли да се плаща нещо?Ако може повече пояснения.
  3. Здравйте.Живея и работя в Гърция.Доколкото разбрах Замундата е забранена за работа от чужбина и не мога да работя с нея.Същият проблем имам и с Data.bg.Разбрах също, че ако приема IP адрес български мога да работя с тези два сайта.Ако някой може да ми каже как става това.
  4. Здравейте.Извинявам се за закъснението.Но едва днес намерих време да го погледна това нещо,Написах това което ми каза, но се появи съобщението: Файла vb6stkit.dll не е намерен в групата DllRegister Server.Убедете се, че файла vb6stkit.dll е валидно dll или ocx файл и опитайте пак.
  5. Живея и работя в Гърция.Реших да изкарам шофьорските курсове тук.Когато се записах ми дадоха диск с листовките по които да се готвя.Отидох си в къщи и реших да инсталирам диска, но се получи следният проблем:При инсталация ми дава липсващ файл или неточно име на VB6STKIT.dll.Проверявам в директорията на Windows и System32 и намирам файл с такова име.Пак пускам инсталацията и ми дава не работещ Visual Basic 6 Setup Tool Kit.Да спомена, че съм със Windows 7.Не знам какво да правя да си търся нов диск или проблема е моя компютър?
  6. Имам следния досаден проблем:Когато пиша нещо и мишката ми е позиционирана за постоянно на едно място прехвърля курсора там където е позиционирам и това води до бавене при писането.Мисля, че това го прави мишката на лаптопа.Не знам как да деактивирам тази функция.
  7. Търся програма за да мога да си прехвърля филмите които имам на видео касети на DVD диск.Или да ме упътите как мога да направя това.
  8. Когато антивирусната програма засече вируси, подозрителни обекти светеше в червено.Просто натиснах Fix it now и тя автоматично изчисти файловете и вирусите.Не знам точно какво е изтрила и кои подозрителни обекти е блокирала.Как мога да проверя дали не е блокирала играта?И как мога да я отблокирам?
  9. Появи се следниеме.ят проблем при мен.?Инсталирах си една игра Euro sim с едни камиони.Играх известно време и антивирусната ми програма откри някакви вируси.След оправянето на проблема играта престана да се стартира, тоест започва стартирането и не се стартира играта.Преинсталирах я, но пк нищо.Между другото антивирусната ми програма е Kaspersky Anti virus 2010.Програмата не е кракната.
  10. Един мой приятел има я проблем с уиндоуса.Самата система се стартира до определен момент и след това се появява син прозорец съобщение за грешка която не разбирам и започва едно отброяване, което е безкрайно и не спира.Според мен проблема се оправя с преинсталация, но моят приятел има много информация, която не иска да изгуби.
  11. Получи се следният проблем с Уиндоуса.Опитх се да отворя фаил с разширение .ini и ми излезна прозореца за избор на програма с която да го отворя.Направих грешка и натиснах Windows Media Player,наистина глупаво нали ????След което всички икони на десктопа се промениха в иконата на Windows Media Player.При натискането на кояяттои да е икона ми се отваряше плеяара.Програмите по принцип работят, но проблема е десктопа, така мисля.
×
×
  • Създай ново...