Прехвърляне към съдържание


МоДеЛчО

Регистриран на: 19 Apr 2006
Извън линия Активен: 17 Oct 2010 13:32

Започнати от мен теми

Подменю RUN

16 October 2010 - 13:28

Здравейте,
Учителят ми по информатика ми даде задания да направя нещо като представяне на това подменю!Трябва да опиша областите на приложение и за какво предимно се използва това меню RUN. Надявам се да ми дадете малко повече информация от това,че това меню се използва за бърз достъп до различни приложения (най-вече за системни настройки)или че чрез него можем да стартираме програма след въвеждането на съответната команда!

Извинете ме,ако съм пуснал темата в грешният раздел!
Благодаря ви!

Проблем с Windows XP SP 3

02 February 2010 - 03:55

Понеже някак си ненавиждам Windows Vista, и реших да преинсталирам компютъра на работа (който е свързан към 3 LCD-та от порядъка на 40 инча) и сложих Windows XP SP3.Преблемът се изразява в това,че на Вистата като сложа бекграунд и излиза на телевизорите,но определен участък, който беше доста задоволителен като вариант.А след преинсталацията,без кодеци и драйвери(които мисля да сложа днес след 14:00 ч.) ми излиза целият работен плот, което никак не ме удовлетворява като вариант.Евентулно си мисля изображението на телевизорите да се зуумне по някакъв начин,но не намерих опцията в менюто им.Надявам се след като сложа драйвери и кодеци,някак положението да отиде в положителна посока,но ви моля да ми дадете някакви предложения. :bang: :lookaround: :help:
Благодаря ви предварително.

проблем с Quick Launch Menu

27 January 2010 - 15:15

Та проблемът ми е следният.След рестартиране на компютъра ми лентичката за бързо стартиране на задача изчезна и не мога да я възтановя.Опитах да я изтегля(разширя след като съм махнал отметката за Lock the Taskbar),но уви ... не стана.Поразрових се из машината, и си намерих папката Quick Lunch.Всичките ми преки пътища са на лице,но не излизат в таск бара.
Защо е станало така? И защо не мога да възстановя иконите на таск бара си?
Благодаря предварително на отзовалите се!