Jump to content

goltak

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

goltak's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Оказа се, че флашката е дефектна и с известни трудности си взех парите.
  2. Здравейте, наскоро се сдобих с флашка 64GB Kingston /My link само че въпросната флашка ми създава проблеми, като прехвърля гайлове на нея, те се "повреждат", снимките се "деформират" или въобще не се отварят, музикалните файлове също или "циклят" или въобще не се просвирват, видеофайловте по същия начин. Форматирах я няколко пъти, включително със "HP USB Disk Storage Format Tool", като не ми дава да я форматирам под NTFS. Идея какво може да се направи?
  3. XnView това е програмата която най-много ми допадна и ми хареса как се работи с нея. Пробвах няколко програми включително Adobe Bridge и Picasa, но проблема при тях е, че след като се зададе таг/ключова дума, коментар/, файловете се търсят с техните търсачки, вградената уиндоуска търсачка не ги открива. Докато зададени чрез XnView се откриват.
  4. Пробвах я става за целта, но след това тези нови тагове сложени с Пикаса, не могат да се откриват с вградения инструмент за търсене на Уондоуса, дали има начин и той да улавя таговете зададени от външни програми?
  5. Здравейте, интересувам се дали има начин да слагам тагове на снимките си които са на компютъра, без да ги преименувам. И като търся с търсачката примерно снимка на която съм сложил таг: "rila, okoto, ivan" и да я намеря, а не да се ровя в папките със сними, че снимките се увеличават лека полека и става трудоемко - губи се време. Благодаря.
  6. Здравейте наскоро изпробвах програмата и съм много очарован от нея, интересува ме само дали е въможно да се копира текст върху снимка, че нещо не успявам да го направя.
  7. Проблема е следния имам два хард диска единия 6ГБ а другия 40ГБ, само че досега е работено на този с 6ГБ и той е разделен на два дяла - 2ГБ дето е Уиндоуса и 4ГБ за останалите неща, сега обаче искам да ги обединя тези двата дяла, а за останалите неща да ми остане 40ГБ-я диск. Сега на малкия диск на 2ГБ дял има само инсталиран Уиндоус, и още 2-3 програми, но пространството е малко и постоянно ме предупреждава, че диска е пълен, в другата част няма нищо празен е и форматиран, мога ли да ги обединя някак. Ще съм много благодарен ако ми обясните с коя програма мога да направя това нещо.
×
×
  • Създай ново...