Jump to content

emoome

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

emoome's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Просто забравих да напиша:Windows XP SP2. Благодаря за линковете;ще пробвам!
  2. l.kanelov, този начин по принцип ме устройва, но разрешава работа с устройства A, B, C и D. Не виждам къде трябва да задам скриване на устройства с други букви. Tragedy, въпреки ясния и изчерпателен метод, който сте описали, явно има някакъв проблем, в мен или Windows, резултата е нулев - не скрива, дори и след рестарт. Стигнах до ключ "NoDrives", опитах да задавам стойностите (по два начина - с ляв бутон, с десен бутон), цифрите се въвеждат, но скриване не следва. panevdd, това също ме устройва! Слагаме катинари на вратите, за да покажем, че влизането е нежелателно, а не че някой не може да разбие този катинар. Благодаря много на всички Ви, за отделеното време и внимание!
  3. Здравейте! Може ли и как (лесно) да направя така,че WINDOWS да "вижда" само директорията C:/ Пробвах от биос ,но тогава се заключва целия ХАРД.
  4. Приложих указанията и стана ! Благодаря Ви!
  5. Възможно ли е? Проблема е в това,че с помощта на адобе акробат 6.0 мога да увелича определена част от страница и да я принтирам на формат а4,докато с .djvu формат не виждам как?!
×
×
  • Създай ново...