Прехвърляне към съдържание


Night_Raven

Регистриран на: 19 Apr 2006
Извън линия Активен: Вчера, 14:58

Мои коментари

В тема: Програма за откриване на дефекти

31 January 2023 - 12:38

За жалост не мисля, че има адекватен софтуер за целта, поне аз не съм намирал нищо такова.


В тема: Проблем при запис на аудио

15 January 2023 - 09:44

ImgBurn е качествен софтуер за запис. Тук, в секцията „Запис музикален аудио диск“ има описание как се записва такъв.


В тема: Блокиране на Softvisia

09 January 2023 - 18:13

Може би използват стари списъци или по някаква причина домейнът присъства в текущите. Би трябвало да можеш да whitelist-неш домейна, за да няма проблеми.


В тема: Услугата Интернет защита на доставчиците.

06 January 2023 - 10:16

Звучи сякаш доставчикът има списъци с IP адреси и домейни, които са „зловредни/злонамерени“ и просто ще блокира трафик към и от тях. Ако е така, зависи колко актуални са тези списъци. Съмнява ме да има голям смисъл, но може и да греша.

То реално някои adblocker добавки също имат списъци с phishing адреси, та на теория също могат да предоставят някаква защита.

 

Ако наистина има безплатен тестови период, не те бърка да тестваш, но това ще е по-скоро тест дали има проблеми, а не дали работи, ако си нямал проблем досега и без тези защити. Само не забравяй да провериш дали това не е от онези безплатни пробни периоди, които всъщност автоматично минават в платен абонамент, и да забравиш да го прекратиш.


В тема: Internet Explorer за Windows10

22 November 2022 - 11:02

Попадал съм на някакви tutorial-и, които описват как да се стартира Internet Explorer. Не съм ги тествал, защото не ми е нужен браузърът. Налагало ми се е да работя с камери малко и съм ползвал Edge.

 

Ако не използваш Edge, просто забрани автоматичното му включване със системата и си готов. Не виждам какво толкова ти пречи.

 

Не мога да разбера защо би искал да си усложняваш живота, след като имаш IE mode. Идеята на „вградените“ браузъри не е случайна. Може да се случи някой да си деинсталира допълнителния браузър неволно и ако няма никакъв „вграден“, к'о пра'йм?

 

Решението е твое в крайна сметка, така че ако имаш време и нерви занимавай се. :)