Jump to content

aleksoft

Потребител
  • Брой теми

    517
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

aleksoft's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, Имам проблем с лаптопа, тръгва да зарежда, но след това ми изкарва този син екран на смъртта: http://i44.tinypic.com/zmeazt.jpg
  2. Благодаря за линка, а бихте ли написа ли едно ръководство когато имате време за тази програма? Предполагам не съм единствения който да иска да си защити лаптопа от физическа кражба.
  3. Не ми приема регистрацията, не може да се свърже със сървъра... (не бяхте ли правили ръководство за такава програма или се бъркам?) Някоя друга да ми предложиш? //Приеми регистрацията, но сега накратко едно ръководство да опишеш на какъв принцип работи?
  4. Здравейте, Търся програма-услуга чрез която да си защитя лаптопа си от физическа кражба. Попаднах на тази услуга, но не разбрах дали работи на териториите на България: Laptop Security width Intel
  5. Проблем е че като съм на английски език и като тръгна да пиша двойни кавички не ми появява първата кавичка и след това втората ами чак след като натисна два пъти Shift+" ми се появяват и двете на веднъж "". Проблема го оправих, сменя се английски от United States - International на US един рестарт и готово.
  6. Най-накрая махнах българския, благодаря! А за иконите да премахна маркирането след като съм с 64 битова версия има ли решение?
  7. Явно има значение... да с х64 съм... Ето и снимка на language bar където българският език не може да се изтрие. http://i48.tinypic.com/am2uu1.jpg
  8. Изписва ми това съобщение за несъвместимост: http://i45.tinypic.com/ekovtz.jpg (Случайно някакво решение да ви хрумва и за Language bar-a?)
  9. Здравейте, Интересува ме дали е възможно да се махне очертаването на демаркиране икона: http://i49.tinypic.com/99e5jb.jpg И още нещо искам да изтрия българският език от Language bar, защото си инсталирах новата руска фонетика, но не ми позволява(Remove бутона не е активен).Как да го изтрия?
  10. Благодаря за бързия отговор, ще спа по-спокойно вече.
  11. В смисъл точно това искам да попитам дали това е нормално, защото на другия ми компютър на който имам Windows XP се заема едва 500МБ?
×
×
  • Създай ново...