Jump to content

peter69pl

Потребител
  • Брой теми

    320
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

peter69pl's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. За твое успокоение, сканирай с Malwarebytes. Иконката на Хромиум си е синя, да. Мисля, беше при Хром-менте, леко различна.
  2. Преди време четох за такива, но не помня дали Хром, дали Хромиум. Самата иконка била по-друга.
  3. Всеки си им предел. Големите ще бие чак тогава, когато излязат на корта с бради и бастуни.
  4. Сещам се, да не би случайно да си намалил звукът на самият плейър, който използваш. - На мен лично ми се е случвало да се оказва на 25-30%.
  5. Дано някой се заеме компетентно да Ви оправи дразненията, четейки ги на вестник. И поздрав за индианците, които ги мързи да опишат подробно сърбежите си.
  6. Въобще не става ясно какво толкова е проблемно в тия 2 сек. Най-вече, ако е филм - рипове, за който сигурно има бол! - Аудиото пък е вече друг, втори проблем. Най-добре ще е да резнеш 1 минута видео с проблемното място в него и го качиш в Ютюб. - После го покажи тука, та да се види и чуе.
  7. К'ви политики бистриш,бe?! Объркал си мястото.
  8. Без конвертиране може да обединиш само файлове от един формат с идентични параметри. Всичко друго се съединява с прекодиране. - Минимални загуби при двоен пас.
  9. Ами, общо взето, това имам впредвид: - Няма полза да оптимизираш ХP, и да извадиш нещо...то е безсмислено. Аз, единствено ще съжалявам, за уникалната простота и работа с ХР.
  10. Статията е морално остаряла и е безпредметно да правиш каквото и да било! ХP имам и аз и освен споменатата дефрагментация чат-пат, не се занимавам с глупости.
  11. Е, да, вярно е. Не обърнах внимание. Аз също при нужда ползвам Хром и пазя линк към портабъл, но не чак толкова назад, а 46-47-а версии.
  12. Намира се и то не много трудно. Ето това намерих за няколко минути http://www.computers-bg.net/google-chrome/google-chrome-36-download/
×
×
  • Създай ново...