Jump to content

нилак

Потребител
  • Брой теми

    20
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

нилак's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Момчета! Много Ви благодаря- всичко е точно. Човек се учи цял живот!
  2. Появи се това, което ми изпратихте. Какво следва?
  3. Преинсталираха ми операционна система Windows XP. Дразни ме настройката с наличие на сенки в надписите под иконите. Моля за съвет как да ги махна. Благодаря!
  4. Ето за какво става въпрос: Не ми се е случвало досега да се появяват такива съобщения.
  5. Здравейте! От известно време се появи проблем при работа със Skype и Cometbird като браузер. Излиза ми прозорец със съобщение за някакви файлове (и аз не знам какво е ), а именно "0x00543dba" и "0x020f1000". Моля Ви да ме светнете какво представлява това? Благодаря!
  6. Здравейте! Имах проблем със стартиране на Windows. Попаднах на специалист, който ми отстрани проблема без преинсталиране на системата като ми каза, че само ми е почистил замърсени сектори на харддиска. Не ми каза как. Интересува ме по каква причина може да се получи това замърсяване и дали трябва в определен момент да сменя харда? Благодаря!
  7. Предположението ми се оказа верно. Премахнах антивирусната си програма Microsoft Security Essentials и си инсталирах Avast. Засега всичко е наред. Благодаря на всички, които се отзоваха!
  8. Чакам 2-3 минути да ми се включат браузерите и Skype . Същото е и с другия софтуер, който ползвам. Всяка команда на различните програми е забавена. Последно ми минава наум дали да не преинсталирам антивирусната си програма- в момента използвам Microsoft Security Essentials. Ползвал съм Avast и мисля, че е по-добра. Интересно ми е дали антивирусната не сканира автоматично постоянно и "пречи" на бързодействието на компютъра. Благодаря, че проявявате интерес към темата. Най-лесно е да дам някой лев на специалист, но ми се ще заедно да решим проблема. Приемам всякакви съвети.
  9. Много интересно! Еверест ми дава RAM памет 256 MB, а My Computer- 448 MB. Откъде е тази разлика? Но фактът си е факт, че компът е много по-бавен от преди да добавя платката.
  10. RAM-ът ми беше 256 MB. Компютърът ми не е първа младост, но ми върши добра работа и не ми се сменя засега. Имах само едно гнездо за допълнителна платка и ми поставиха още 256 MB. Но след тази процедура няма никакъв осезаем ефект, затова си мисля, че са пропуснати някакви настройки. Иначе имам памет на твърдия диск 80 GB и процесор 2,6 GHz .
  11. Здравейте! По темата за RAM разширение. При мене се появи следният проблем- монтираха ми в сервиз допълнителна платка, но въпреки всичко компютърът ми е много бавен. Програмата "Еверест" не ми показва разширението на паметта. Може би са допуснали пропуск в настройките. Моля да ми подскажете как компютърът да възприеме новата платка- предполагам, че всичко е до настройка. Предварително Ви благодаря!
  12. Свали програма VideoInspector. Маркирай филма в програмата и тя ще ти даде информация какъв е FPS на видеото на филма. Когато сваляш титри ги сваляш с този FPS. Много е важно наименованието на файла на видеото и свалените титри да е еднакво. Това става чрез ринеймване на файловете.
  13. Първият screenshot е при отвяряне на Word (липсва курсор). Може да се започне писане само при включен "параграф".
  14. Благодаря за съвета- веднага влязах в BIOS- Safe Mode. Никаква промяна. Заради този мой проблем няма засега да си преинсталирам системата. Много ми са интересни Вашите мнения, действително интересна ситуация за решаване на проблема без преинсталиране. Чакам и други мнения. Благодаря Ви, че се отзовахте!
  15. По принцип всички функции и опции на Microsoft Word ми работят- отваряне на съществуващи документи, копиране, принтиране, редактиране на стари файлове. С една дума всичко ми работи с изключение на този проблем, с който Ви занимавам. Понеже и на мене ми е интересно, а и на мои колеги, затова се опитвам да получа повече съвети. Съмнявам се в програмата, с която сканирам "SuperAntiSpyware", да ми е изяла някой файл, ако го е възприела като "вреден".
×
×
  • Създай ново...