Jump to content

ozi78

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ozi78's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Някой може ли да ми каже как се използва програмата EasyBoot. Гледах тук-там как се използва, но не схванах как точно става. Ще се радвам много, ако добре ми обясните как се работи с нея.
  2. Имам един въпрос? Наскоро си преинсталирах Уиндоуса, но трудно! Проблемът е, че като започнах да го преинсталирам все ми спираше на Welcome Windows Setup и не искаше да продължи. Пробвах на няколко пъти и то с различни дискове с Уиндоус и все същото се случваше. Замръзваше на това място, не ще и не ще. След няколко несполучливи опита, най-накрая се реши и тръгна. Въпросът ми е защо инсталацията спира на Welcome Windows Setup?
  3. Имам един въпрос? Свойствата на мишката и клавиатурата не се отварят от контрол панела. По този начин не мога да си променям избора на курсор. Къде е проблемът? Преди нямаше проблеми, но от известно време не мога да отворя опцийте на мишката.
  4. Веднъж влязох в restore директорията, но не ми даде достъп. Както каза по подразбиране потребителите нямат достъп. А как мога да имам достъп до информацията в самата restore папка?
  5. Аз вече не се занимавам с LIP пакета. В момента съм с MUI пакета и въобще нямам проблеми и нерви с езиковите пакети. Явно нещо се е бъгнало. По принцип конзолата за възстановяване на системата е добро решение, но точките за възстановяване се запазват само 90 дни, въпреки че има доста свободно дисково пространство за тях. Вече си взех поука и знам какво да правя. Когато всичко е наред с Уиндоуса, си правя копие на целия регистър и съм ок. Та дори нещо да се бъгне, прилагам копието и готово, няма нерви. Всъщност искам да направя нещо друго. След като може да се направи копие на регистъра, защо да не може да се направи и копие на файла от който системата извлича информацията за възстановяване. В конзолата за възстановяване на системата има дати от които може да се възстанови системата. Но къде точно се съхраняват самите файлове. Конзолата показва само прекия път към тях, т.е. само датите. Ако имаме копие за възстановяване на системата, което да се съхранява на диск, ще е перфектно решение за Уиндоуса. Какво ще кажете?
  6. Изтеглих .reg файла и го поразгледах. Забелязах, че засяга и други ключове от регистъра.Темите в Уиндоуса. Ако го приложа ще модифицира и тях. Което може да доведе до нежелани последствия. В ключовете се съдържат MUI файловете. Многоезичен потребителски интерфейс имат доста приложения. И в тях се съдържат MUI файлове. На мен са ми нужни само ключовете от регистъра, които засягат само потребителския интерфейс. На по-предните постове също има един прикачен .reg файл. Бях го приложил, но нямаше ефект. По принцип никога не съм имал проблем с инсталирането на езиков интерфейс, независимо дали е оригиналния или друг. Търсех един LIP, които да превежда и Security Center. Виждал съм такъв в други Уиндоуси. Изтеглих един и го инсталирах. Не бях обърнал внимание ,че е само extractor. Извлече ми файловете някъде из Уиндоуса и това беше. Нямаше дейнсталатор, което си е проблем. Реших да го премахна и да си остана на стария LIP. Понеже нямаше дейнсталатор, изтрих файловете които намерих от този extractor. И когато реших да инсталирам предишния езиков пакет, ми излезе този проблем които се мъчем да разрешим. Уж вече имам инсталиран езиков пакет. Вярно е, че направих грешка с този extractor, но станалото си е станало. Мисля, че са останали някакви клчючове в регистъра от този extractor, които трябва да намеря и премахна. Само така ще се оправят нещата.
  7. Вече съм теглил инсталационния файл от този сайт.И все пак реших да опитам отново.Изтеглих го и стартирах инсталацията.Проблемът си остана същият.Няма никаква промяна.
  8. 100% грешиш!!!Уиндоуса ми е оригинален, както и езиковия пакет Що се отнася до езиковия пакет, казах че не иска да се инсталира.А не че проблемът идва от него.Знам че проблемът е другаде и точно това се опитвам да открия.Защо се получава така.
  9. Аз така и не разбрах за проблема с Българския езиков пакет.Никой не дава конкретно решение.Когато исках да инсталирам LIP все ми изписваше,че вече е инсталиран.Въпреки че инсталиран файл нямаше,защото го бях премахнал от самата директория където беше инсталиран.Пакетът нямаше дейнсталатор и се наложи да изтрия файловете.Според мен проблемът идва от самия регистър.Уиндоуса е запомнил инсталирания файл и за това не може да се инсталира наново.Мисля,че информацията за това трябва да се премахне от самия ключ в регистъра.Така Уиндоуса не би трябвал да дава грешка.Реших да пробвам MUI пакетът.Инсталира се без проблем.И сега съм с него.Но решение за LIP пакетът не се намери все още.
  10. Пакетът За езиков интерфейс,който се опитвам да инсталирам е от сайта на майкрософт. Пробвах и с други пакети,но ефектът е същият Преди две седмици инсталирах Български езиков пакет,но той беше някакъв екстрактор.Няма деинсталатор.Само видях,че се екстрактна в папката Уиндоус и май в систем32.И мисля,че точно това ми създава проблем.Премахнах мегаезиков пакет и останах само с оригиналния езиков пакет,т.е. Английски.Но явно са останали някакви файлове,които оказват влияние на инсталирането на Българския езиков пакет.И сега като реша да инсталирам,ми изписва че вече има инсталиран езиков пакет и че друг не може да бъде инсталиран.Какво е решението?
  11. Здравейте!И аз имам проблем с премахването на езиков пакет от Уиндоуса.Явно е оставил файлове някъде из регистъра,но не знам къде.Почистих регистъра но няма ефект.Не мога да инсталирам Българския езиков пакет.Изписва ми че вече го имам инсталиран.Искам да попитам какъв е този подарък на Nicky,който явно е имал ефект.
×
×
  • Създай ново...