Jump to content

ba4oa4o

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

ba4oa4o's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ето това е. Не си противореча, а може би не се изразявам правилно, но пак да кажа, че НА МОНИТОРА НЕ СЕ ЗАРЕЖДА НИЩО, НЯМА И ПОМЕН ОТ БИОС ИЛИ ДЪННА ПЛАТКА, все едно, че не е включено нищо. Екрана си остава черен. И пак да кажа, че проблема не е в монитора или кабелите, защото при свързване на друг компютър всичко е ОК. Проблема не е и в дънната платка, защото и нея е закачам на друг компютър и работи нормално. За съжаление другия хардуер нямам възможност да го откача и да го тествам на друго РС. Аможе и да може. Не съм толкова на ТИ с хардуера и по тази причина търся съвет как да процедирам.
  2. Точно така, само монитора не се включва и остава така все едно нищо няма свързано към него. Като закача друо РС със същите кабели действа нормало и работи. Вентилаторите въртят. Нищо друго не дава признаци на живот в проблемното РС.
  3. Снощи за последно ползвах РС-то без да има каквито и да били признаци за повреда или нещо такова. Тази сутрин го пущам и на монитора абсолютно нищо не се появява. Сложих видеокартата на друго РС, работи. Пробвах със същите кабели и монитор. Всичко е ОК. Следвайки логиката и тръгвайки по веригата проблема сигурно се оказва: дъно или процесор. Как да разбера, установя и реша проблема се пита в задачата! Благодаря предварително на отзовалите се да помогнат.
×
×
  • Създай ново...