Jump to content

mavro

Потребител
  • Брой теми

    286
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

mavro's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Направил съм на флашка Диск за въстановяване и се пита в задачата как се работи с нето?
  2. Вчера без да разбера напълних компютъра с вируси. Правих почистване с Malwarebytes Anti-Malware , след това с SUPERAntiSpyware и зададох на Avast да направи начално сканиране при рестартиране на компютъра. Много гадини се изчистиха но остана една досада,която не мога да я премахна. Непрекъснато се зареждат някакви страници от интернет.,които като ги затворя след няколко минути пак се отварят. Ето какви са:
  3. Изключих тази опция и всичко е ОК ! Бпагодаря!
  4. Правил съм го няколко пъти и няма ефект.
  5. Дори и при инсталирана последната версия на програмата след зареждане на ОС се появява това Не знам дали това е проблема,но моя събеседник не може да ме чува. Аз го чувам и виждам добре. При Viber нямам този проблем със звука.
  6. С т.1 нищо не стана. С т.2 направих така както си написал и след рестарт отново се появиха и двата записа и нищо не се промени. Каквито и промени да направя след рестарт вече ги няма. Прегледах процедурата в описанието и доколкото разбрах трябва да изтрия записа с bak накрая. Така и направих и нещата станаха. Вече,каквито и промени да направя се запаметяват след рестарт са запазени. Ето записите от регистъра
  7. Имам инсталирани две ОС На диск С - Windows 7 На диск D - Windows 10 Чрез Boot Loader - а си избирам коя ОС да се зареди. До сега нямаше проблеми. Днес пуснах да се зареди 10 - ката. След малко дадох рестарт и оставих да се зареди 7- цата, която е зададена по подразбиране да се зарежда. Бях доста изненадан когато видях по време на зареждането да се изписва надписа : Конфигуриране на настройките на Работния плот. След зареждане на ОС работния плот беше с настройките, които бяха след инсталацията на Windows 7. Аз ги бях променил много. Опитах с Въстановяване на системата,но се оказа , че нямам точки за въстановяване. Нямам инсталационен диск , защото съм инсталирал от iso - файл чрез DAEMON Tools. Мога ли по някакъв начин да си върна настройките?
  8. Да,например при активиране на темата по подразбиране на версия 33.0 не работи. Трябва да се активира друга тема. Шотовете в предния ми пост показва именно това.
  9. Не за това говорим,а за това Подпрозорците са отдолу на Адресната лента При смяна на темата отиват отгоре и тук могат да се върнат отдолу чрез about:config
  10. Обнових Mozilla Firefox до последната версия 33.0.2 и се получи промяна в местоположението на подпрозорците. Преди време бях писал за същия проблем, но не намирам темата. Помня,че ставаше чрез about:config. Моля за помощ.
  11. Въпросът не е защо изобщо ги има,а мога ли да ги премахна и как? Не,че е някакъв проблем,но ме дразнят и толкова!
  12. Имам инсталирани две ОС - на диск С - Windows 7 и на диск D - Windows 8.1 Понеже и двете ОС са преинсталирвани в Диспечера за зареждане са изписани и старите инсталации. Мога ли да ги премахна от Диспечера?
  13. Инсталирах последната версия на Skype 6.9.0.106 и се появи проблем - не може да се зарежда заедно с Windows,въпреки,че съм задап от настройките да се зарежда.Освен това ето и какво показва Autoruns
×
×
  • Създай ново...