Jump to content

ToL

Потребител
  • Брой теми

    28
  • Регистрация

  • Последно посещение

ToL's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Приятелката ми е с нов китайски телефон. Само дето не са и дали никакви програми към телефона и сега сме в пробем Има ли нещо като PC Suite за този телефон ?
  2. Значи пуснах Recovery Console и пуснах Chkdsk на С и ми изписа,че има 1 или повече непоправими грешки на С.Затворих Конзолата и пуснах да се инсталира Уиндоус ХР и там където излиза да се форматират дисковете дадах да форматира С и ми излезе това http://prikachi.com/images/850/2871850b.jpg Предпорагам,че ще трябва да му се сменя Hard Disk или да се носи на сервиз???
  3. Благодаря на всички след малко ще доидат да ми го преинсталират. Вчера в последния момент е свързах с човека. Сега проблема ми е да намеря последните драйвери за ATI Radeon 4670. Ако не стане с преинсталацията ще го водя на сервиз.
  4. Благодарен съм и на двама ви Windowsa ми е XP. Как се записва Windows на диск за да го прочете веднага след като рестартирам ?
  5. Единя е с драйвери за старата видео карта другя е за монитора :( Може ли да ми дадете кратко описание как се преинсталира Windows и мисля е като се записваше на диск се записваше по някакъв по-друг начин ? Говоря за записване на Windows
  6. Ааа имам някакви дискове от компютъра но ще ме ориентирте ли горе-доло какво трябва да пише на него? юмного съм зле :(
  7. И аз мислех да накарам някои да ми преинсталира Windows-a но в момента този някои го няма. А другите неща няма как да ги разбера защото немога да правя нищо с компютъра освен да си го рестартирам цял ден.
  8. Да 1-во ми излиза едно че разчита драйвери или нещо от тоя сорт ама е много бързо и после това... Ако искаш да пробвам да заснема и 1-вото ?
  9. Здравейте всички отново съм аз Вчера машината ми заби както си седях в фейсбук. Веднага рестартирах и ето това бяха последствията : http://prikachi.com/images/69/2868069t.jpg Това се получава всеки път... Ще съм много благодарен ако някои обърне внимание на темата ми Благодаря
  10. ами ако стане пак същото ролбека дали ще бачка след деинсталацията на драйвера? ПП: Стана... преинсталирах си драйвера но отново същата грешка... отказвам се :( като правят игри да ги правят както трябва 40% от хората имат като моя проблем.
  11. Ами цветовете и резолюцията се объркаха в смисал седи ми един синкав целия монитор и компютъра стана много по-бавен
  12. Да де обърках се... просто си мислех че стана същото както и със една друга програма за сваляне на драйвери и написах програма.
  13. Не става с тая програма тегли ми грешни драйвери и ...... 30 минути търсех от къде се ролбекваше
  14. Откакто ми подариха машината нищо не съм инсталирал смених само видеокартата и това е ... сега ще дръпна програмата и ще покажа резултатите http://dox.bg/files/dw?a=50264c73ba - Report
×
×
  • Създай ново...