Jump to content

giodimm

Потребител
  • Брой теми

    20
  • Регистрация

  • Последно посещение

giodimm's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Пробвай да смениш порта на слушане на торент програмата като поискаш да ти генерира друг случаен. Просто за всеки случай пробвай виж в настройките на торент програмата е изписан порта. И напиши преди това дали си пипал настройките в защитната стена на Windows. Иначе и аз подозирам проблем в мрежовия адаптер - драйвери имам в предвид. Но дай възможно най много подробности около случая моля.
  2. В случая като пояснение, за да не се чудиш какво има в превид Trial, е че ако не открие зареждаща програма да диска пак си зарежда от компа като второ зареждащо устройство.
  3. А каква е смисълът от това? Нали има администраторски профил ползвай си него. Като администратор промени привилегиите на желания профил както ти е нужно.
  4. Това е флашка не диск. Защо не пробваш да го запишеш ръчно на флашката в съответната папка?
  5. Какво да споделим, няма полза от намаляването на тоя файл. Инак в опциите за паметта на контролния панел някъде при Виртуалната памет беше там посочваш максималния размер. сажалявам че не съм конкретен, но съм в интенет зала с KAIOWAS Всеки си има предпочитания, но Вистата и аз я хвърлих в коша, а пък че била по бърза от XP - това искам да видя наживо как става. Свалял съм Виста от нетбук на 1.4 гигахерца и съм сменял с XP така че наистина искам да видя как е по-бърза.
  6. Отвори си БИОС-а най първо и виж дали харддиска е разпознат там. Това е първо. И какво е положението със SATA - включено/изключено?
  7. Аз бих ги следвал докрай, момчетата си ги бива с антивирусните тука.
  8. Съгласен съм. Казваш че в началото имало звук, ако не си пипал БИОСа и вероятността е слаба да е оттам. Отвори компа и провери хубаво ли е наместена аудио картата виж дали компютърът не е събрал твърде много прах и дали работят нормално вентилаторите на кутията. Ако картата е вградена първото отпада.
  9. Човека никъде не е споменал че е пускал антивирусна оттам заключавам.
  10. Формата не е ли твърде краен вариант? Все пак е един зареждащ сектор и той може просто да се презапише след като се разкара програмата. Иначе всички програми ще се слагат наново. Аз бих махнал програмата и реинсталирал операционната система без форматиране - инсталираните програми ще се запазят.
  11. Това е наистина интересен проблем... 15 гб хард а файловата система каква ти е и колко битова ти е операционната система? Не съм срещал подобен проблем, прилича на някакъв проблем с таблицата за разположение на файловете, но това е чудно. Имал съм такъв проблем преди време, но то беше с един изключително агресивен вирус, който се размножаваше с фантастична скорост като се закачаше в края на всеки зареден файл и го увеличаваше с 1/10 и обикновено това се случваше с файловете на операционната система и приложенията - библиотеки и изпълними файлове. Но вирусът е стар от - 1997-98 година. Познаваше се по това, че системата почваше да работи по бавно, както и програмите. 1/10 от файла не е кой знае какво, но когато стане въпрос за 4-5 хиляди файла си е проблем. Все пак ще съм доволен ако споделите как сте решили проблема (ако).
  12. Гениален отговор от времето на MS DOS-a! Аплодисменти. Най вероятно ти пише неразпозната команда. По принцип това е команда за Vista и Seven, а в XP обикновено я няма.
  13. Що ми се струва, че това е някоя кирлива библиотека на FlexType 2 K, която е останала за зареждане на единия ред които си представил по-горе е след програми зареждащи се в трея а пък FlexType 2 K се зарежда в трея... а пък зловредния софтуер няма навика да се самоизтрива, той обикновено се множи.
  14. А защо не споделиш и самия компютър какъв е, защото говориш и за сечене на картината... Проблема с кодеците е деликатен и "имам ги всичките" нищо не означава за мене пък и от кодек до кодек има разлика има опции за antifreeze и какво ли още не, като бърз съвет ти давам да си свалиш кодека ffdshow отделно и да го сложиш, ама видео, а не аудио кодека. Казвам го като опция когато имах проблем със слаба машина с процесор под 1Ghz. Сечене на картината може да дойде дори и от пренасищане с кодеци... За плеър бих ти препоръчал единствено GOM плеъра и можеш да процедираш така : 1.деинстал на всчки кодеци 2.инстал на GOM плеъра 3.каквото не може да ти пусне той ще ти предложи да си дръпне нужния кодек, така че сваляш и инсталираш. П.С. Все пак при такива сериозни недостатъци при различни плеъри какво ни говори... много ясно - драйвера на монитора който е инсталиран явно е драйвера на стария ти монитор. В гугъл пиши модела на монитора + driver. Увери се че е точния модел. Толкоз. Или стандартен драйвер за 17 - инчов монитор, ама какъв е смисъла - на сайта на производителя драйвер трябва да има.
  15. Имах компютър с такава видокарта, бъди сигурен, че ти е нужен само драйвер за да си качиш резолюцията.
×
×
  • Създай ново...