Jump to content

surogati

Потребител
  • Брой теми

    57
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

surogati's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Проблема е решен, Windows зареди нормално. Благодаря за вниманието.....
  2. Успях да влезна в командния прозорец, написах командата chkdsk /x C: сега се тества . Резултата е същия, черен екран с курсора на мишката. Ще пробвам с Hiren's BootCD 15.2 . После ще пиша какъв е резултата .
  3. Сканирах с Bitdefender откри ми 4 вируса и 13550 грешки... Почистих и стартирах системата, никаква промяна ...... Както вече казах не мога да влезна в Safe Mode with Command Prompt , още по малко да извадя командния прозорец ...... просто никъде не мога да влезна .
  4. Всичко в менюто на F8 го пробвах по два пъти...Сега тегля Boot Antivirus Bitdefender ще сканирам с нея за вируси......
  5. Здравейте, Имам проблем с лаптоп Jp. Проблема е следния - при пускане на компютъра windows не зарежда, показва черен екран с курсора на мишката. Рестартирам и натискам f8 от менюто избирам sefe mod започва теста след това показва че тръгва да зарежда и черен екран с курсора на мишката. Нищо друго. Пробвах всички варианти от менюто но нищо не се получи.
  6. Здравей те на всички. 15 дена се опитвам да ги на целя , но все бъркам Едва ли с мой ти звуци ще мога да я спечеля. :haha:
  7. Да така направих , но някой ги улучих но другите ги омесих и сега мяка не както трябва.
  8. Да , като ги посоча , мога да си направя друго меню но все някои звук ще сбъркам .И вместо да се чува звукът за затваряне на страница се чува за грешка в системата . Пробвах като сменя езика ,на английски , испански .португалски имам звуци .Интересното е че страницата за звука винаги стои на български и с питанките ,само менюто на звуците се превежда . Като го сложа на български онемява . Шантава работа .Имам една книга за Windous Vista дебела колкото тухла четворка , но там нищо по въпроса . В google същата работа.
  9. Всичко друго работи без проблем имам звук на клипове песни . Прозореца които побликувах по горе ,кото му маркирам някакъв звук го възпроизвежда без проблем .Но за изкам звуците на Windows да станат подразбиране.
×
×
  • Създай ново...