Jump to content

aninka_9295

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

aninka_9295's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Съгласна съм,че проблема си е в нас...трябваше да си вземем още 1 мач срещу Словакия...сега още повече ме е яд...според мен грешка беше не толкова че Тошко играе,а че в първия мач Радо Стойчев заложи на Гаджанов,а не на по-опитните Тодоров,а още повече-Цветанов,Скримов се включи добре,но...няма опит....и както каза Владо Николов нашите волейболисти в нашето първенство не могат да се ошлайфат,си е прав...за това ще търпим поражения на големите първенства,докато се научим да не ни е страх от фаворитите(защото са победими) а също и да не подценяваме аутсайдерите(защото могат да ни изненадат) Много ме е яд...ама нищо...дано за напред да имаме повече късмет и да успеем да се научим да си се подсигуряваме отначалото,а не мкогато вече нямаме избор и да чакаме другите мачове,за да разберем класирани ли сме или не...Много ми беше приятни...чакам с нетърпение следващата тема
  2. И така значи следващите мачове на национала ще са на квалификациите за олимпиадата в София така ли?
  3. Ок да пуснат резерви,обаче това въобще не означава,че трябва да паднат...дори и с резерви пак трябва да се търси победа...те са там заради волейбола,заради удоволствието от играта...но не очаквам да ни разбереш,защото предполагам и ти би избрал по-лесния начин,за да стигнеш до желаното...давай,ама така няма да се научиш да губиш,..Полша са кекав отбор...защо е така? защото паднаха умишлено...ако ние бяхме паднали умишлено и ние ли щяхме да сме кекави?
  4. И аз съм на мнение,че можем да бием Русия...Дано и късметът е на наша страна...а и нашата вяра и обич към тях също ще им помогне...Напред и мачкайте здраво... :bgflag:
  5. Съгласна съм с Иван...Важно е да побеждаваме..трябва да престанем да правим сметки кого трябва да бием...в крайна сметка всеки играе за победа....Успех на момчетата утре :bgflag:
  6. Словакия определено ще е сензацията на това първество...Днес победа за нас...ще покажем на Полша какво можем,а утре е ред на германците :bgflag:
  7. Ние сигурно сме единствените,които винаги успяваме да си усложним класирането...големи надежди,голямо нещо...подценихме гиии ужасно мнооогооо....дано следващите мачове са по успешни
×
×
  • Създай ново...