Jump to content

kkarakashev

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

kkarakashev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря много на ten4o. Само ако може някой да ми каже този фаил с какво да го направя mp4, awi ili drug format - за качване в интернет. Благодаря още веднъж. Наистина програмата е много добра и лесна за работа. Работи под Windows 7
  2. изтеглих е но не ще да се инсталира на 7цата :(
  3. Здравейте. Бих искал ако може някой да помогне. проблема ми е следният: 1- Искам от готов клип да изрежа част от него и да добавя във началото и края малко снимки (предполагам като снимки,направени на клип)и да ги съединя. 2- По време на готовото видео (ако е възможно) да се показват надписи, а ако не е възможно да бъдат добавени като субтитри. Имам си идея от работа с програми, но не сам много на вътре в нещата. тоест ми трябват според мен 2 или 3 програми: 1- обработка на снимки - тоест съединяването на няколко такива в клип. 2- изрязване и присъединяване на клипове (ако е възможно като визуален ефект да се появяват надписи) и 3- създаване и добавяне на субтитри за даденият клип. п.п. С windows 7 ultimate съм Благодаря на всеки , който се опита да ми помогне предварително.
  4. и аз искам такава програма, имаше едно на времето : key loger или подобно. но пак ти трябва достъп до машината
  5. Acoustica-MP3-Audio-Mixer това е програма, с която можеш да изрязваш, забързваш, намалиш силата на звука, съединяваш и променяш темпото на музика. лесна е за работа.
×
×
  • Създай ново...