Jump to content

sisosiso

Потребител
  • Брой теми

    93
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

sisosiso's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Баси , и тая кифла ще стане адвокат !!!! Глупава за нея звучи направо галено , лошото е че има високо самочуствие за своите знания а това значи че не е отворена към нищо ново , съответно и няма да научи такова .
  2. Wubi само си прави виртуална машина , пробвай ....винаги после може да го изтриеш от добавяне и премахване на програми . Wubi е Ubuntu инсталатор за Windows, който ще ви отведе в света на Linux само с няколко щраквания на мишката. Wubi позволява да инсталирате и деинсталирате Ubuntu както всяко друго приложение в Windows. Това, което със сигурност ще ви изненада не е фактът, че Wubi ще инсталира Ubuntu (Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu, UbuntuStudio) на вашият компютър без да се налага да разрешавате множество проблеми преди да го настроите да тръгне. Най-важното нещо при програмата е, че няма да навреди на файловата ви система по никакъв начин. Wubi добавя запис в зареждащото меню (boot menu) на Windows, който позволява стартирането на Линукс. Ubuntu се инсталира във файл във файловата система на Windows (например c:\wubi\disks\system.virtual.disk). Линукс вижда този файл като истински твърд диск.
  3. С wubi се зарежда както се зарежда Windows , Просто в началото ще те пита коя операционна система да зареди . Предимството на този начин е че ще ползваш всичките ресурси на компа .
  4. Предполагам че иска да си направиш потребител и съответната парола за него . Според мен много по удачен вариант за инсталиране на Ubuntu съвместно с Windows e Wubi. Aко не ти хареса как върви под виртуалната машина може да пробваш и него , тук може да го намериш , а пък и в нета има достатъчно информация как става . http://wubi-installer.org/
  5. Отваряш си браузъра , отиваш на Инструменти-->Настройки-->Уеб страници и маркираш "Всички изображения' Трябва да стане .
  6. Що не вземеш да разцъкаш другите бутони горе по менюто , просто от любопитство , пък да видим какво ще излезе . пп. На всички изглежда така както си го дал на снимката .
  7. Смъкваш програмата Everest ,която може да намериш тук : http://portablefreeware.com/?q=everest&m=Search тя е portable , след това отиваш на компютър>датчик и постваш данните за температурата .
  8. Чесно казано нямам представа , отдавна се бях заканил да го сменям и това ми даде добър повод . Пробвай някой друг , аз лично се прехвърлих на Опера , малко е трудно в началото защото навиците са голяма работа но се свиква .
  9. По необяснима за мен причина процесора ми със Firefox 3 вие като фуражомелка , това ме принуди да пробвам и други браузари . Оказа се че проблема ми е само с Мозила , Опера вече си има нов почитател ...
  10. Трудно ще намериш а и не работят добре тези версии . Най-доброто е VLC има си вградени кодеци и няма проблеми с музика и видео . http://portableapps.com/news/2008-06-07_-_...portable_0.8.6h
  11. Той пича ако беше наясно нямаше да я има тази тема , просто му предложих най-лесното решение за него поне според мен .
  12. Махни K-Lite кодеците , сложи си Vista Codec Package . Там няма плеар и не прави файлови асоциации. Може да го дръпнеш от тук .... http://www.softvisia.com/download.php?view.915
  13. Всичко най-хубаво . Дано винаги да се разбирате както сега . :flowers:
×
×
  • Създай ново...