Jump to content

Flyer

Потребител
  • Брой теми

    167
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Flyer's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравей. За да направиш стартираща Windows флашка, може да използваш програмта WinToFlash, като ще е необходимо да имаш една свободна за форматиране флашка и .iso файла на Windows 8.
  2. Твърде вероятно е паролата да е била въведена от потребител, но има и фабрични такива, които се генерират взимайки предвид версията и датата на BIOS-а, като това не се отнася само за Asus. Да премахнеш парола, която защитава BIOS, след като вече си в него не е проблем, но няма лесен начин да хакенш BIOS, който не е вързан за батерията. В такъв случай една от добрите ти опции е да се докопаш до лист със системни пароли, които за за твоя случай.
  3. [sOLVED] Фабричната парола на BIOS за Аsus K50IJ от 10.04.2009 е: D9A0BBDB
  4. За този модел лаптопи има зададени фабрични пароли, които варират спрямо датата на производство. В случая махането на батерията не работи, защото паролата се пази на енергонезависим носител (предполагам). Лаптопа е от 2009-та година и единствената причина да искам достъп до BIOS-а, е за да сверя часовника.
  5. Здравейте. Възможно ли е да ми помогнете с намирането на фабричната парола за BIOS на лаптоп Asus: - модел: K50IJ - дата: 10.04.2009 Ако не, то има ли начин да я премахна с програма или друг метод ? Благодаря на отзовалите се!
  6. Здравейте, искам да използвам камерата от смартфона (Motorola moto g2 xt1068) си като уеб кабера за скайп и т.н., Пробвах с IP cam но я използва само чрез wi-fi а аз търся начин чрез кабела. Ще се радвам ако ми дадете съвет как да го направя. Благодаря предварително!
  7. Здравей. Температурите, които са на снимката са в нормата. Може да плиложиш стъпките описани >тук<. Ако това не помогне може да изключиш потребителските сервизи за един ден: [http://unbelt.files.wordpress.com/2014/03/windowskey.png + R] -> msconfig -> Enterhttp://unbelt.files.wordpress.com/2014/05/services.png
  8. Здравей. Горещо ти препоръчвам да използваш солиден носител за backup (облаците не спадат в тази категория), особенно ако се има предвид, че файловете са кричично важни.
  9. Здравей. Подозирам, че твърдия диск се е скапал. Пробвай да пуснеш live операционна система с разкачен твърд диск от CD или флашка.
  10. Здравей. За да се използва безплатната версия на Avast е необходимо само да се впише email адрес. Тъй като няма нужда от допълнителни стъпки, той може да не е реално съществуващ. Тази регистрация важи за една година, като след това упрежнението се прави наново. Другият вариант е да се използва 60 дневен пробен период на платената версия, като за по-нататъшна употреба, трябва да се закупи лиценз. По въпроса. Инсталирай Avast Free и приложи стъпката описна по-горе.
  11. Да, има проблем със svchost.exe в Windows XP, при който той използва много голяма част от процесора. Опитай това: Start -> Run - regedit От там навигирай до: HKEY_LOCAL_MACHINE / System / CurrentControlSet / Services / NetBT / Parameters --> (десен бутон на) Transport Bindname --> Modify --> за Value data: изтрий /device/. след това от: HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Ole --> (десен бутон на) EnableDCOM --> Modify --> Value data: промени от Y на N.
  12. Здравей, когато изтриваш профил в Google+, те предупреждава за изтриването и на свърданите с него компоненти. Picasa, е един от тях и няма как да го изполваш отделно.
  13. Здравей. Може да провериш какво заема толкова много ресурси от Task Manager-а. Предполагам, че някой системен процес товари процесора прекомерно. Използвал съм nLite за вграждане на различни неща и никога не съм имал проблеми. До сега не съм видял добре направена Lite верисия на Windows XP, въпреки че е възможно.
  14. Имаш право. Също така не е ясно дали тази технология избощо има смисъл за по-малкък монитор, но предполагам ASUS PB287Q [~932.30 лв] ще свърши работа. Една добра статия, която засяга смисълат на тази технология: тук.
  15. Ахаа, имаш право. Явно прегледа ми не е бил достатъчно внимателен. Натоварване за тези видеокарти ще е 4K Gaming, в който и двете ще имат приблизително еднаква производителност. R9 печели с гигабайт повече памет.
×
×
  • Създай ново...