Jump to content

TONIKA

Потребител
  • Брой теми

    145
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

TONIKA's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да, така направих.Сложено двд в комп. , но започва да си зарежда стария уин и той си тръгва. Явно диска не е бутстващ-пък и не знам как да го направя такъв.Затова питах за този биос.Не излиза черния прозорец, а си излиза логото на мс и си тръгва стария.
  2. Ами не разбрах какво е това- аз с комп съм на Вие, не разбирам много. Явно трябва да го чакам да се бъгне и тогава- иначе не мога да се справя.
  3. Нямам бутстващ диск - такъв намирам.
  4. Ами появява се уин-а и виждам как зарежда. После паролата и така. " натисни бутона Pause от клавиатурата " -такова нямам.
  5. Благодаря за отговора, но при мен не излиза черния екран с буквите защото уина не се е сбозил, т .е имам си действащ уин.Пробвах и с ескейп и делейт, но не става. Аз съм го принст. до сега много пъти ама си беше бънат. Сега исам да махна действащия. И тук вече с тоя биос забих- как да влезна в него и да му дам да почне инст. от сд? А като пусна комп. си тръгва стария уин.На хр проф. съм и такъв искам пак да сложа.
  6. Помощ ! Искам да си преинсталирам компютъра, но....: В момента има уин , но е мн бавен и е одавна.Знам, че трябва в този случай да вляза в биоса и това е проблема- как става? Четох по форуми, че докъто зарежда в началото и е логото на мс трябва да натиста ф1, или 2,10,11,12-в зависимост от комп и модела. Но не става.Може би има клавишна комбинация. На уин хр съм, ако има значение. Моля, помогнете!
  7. Здрасти, на мога да дам 60 лв за платена програма. Омръзна ми с тоя драйвър и приключвам до тук! Поздрави на всички!
  8. Приключва се с темата окончателно. Не мога да се справя и нещата остават така - явно проблемът е сериозен и е в преинсталирането / поне за мен/. Благодаря на отзовалите се да помогнат!
  9. Пробвах и чавки къде ли не, и плъзгачите, и тествах на скайпа - не става.Отказвам се!
  10. Дадох му да ъпдейтне драйвър от меню пропъртис и .....то не спира да търси. Май направих по-голяма боза! Май тук трябва да маркирам, но не знам кое Аз се отказвам! Над познанията ми за компютри е настройването на този скайп. Ще се кара някак си и без него. Благодаря за помощта!
×
×
  • Създай ново...