Jump to content

bonbogoko

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

bonbogoko's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ако са надути, от тях идва целия проблем. Може и да не са надути, не мога да преценя без да ги видя. Така че ти преценяш. Вземи си нови и замени старите. Работа с поялник, първо изваждаш стария кондензатор, после слагаш новия краче по краче. Внимателно, не е за всеки, ако не смяташ че ще се справиш, дай го на сервиз. Ето затова ти казах че евтиното излиза скъпо, от евтино захранване получаваш повредено дъно.
  2. Няма смисъл да търсиш, просто няма да намериш. Търси си ново щаси от Vali или Аргус на Клево или Гигабайт. Вземаш от стария лаптоп всичко което може да се използва хард, памет и другото, като дисплей продаваш. Инак само ще си пилееш парите на вятъра. Айде успех и нищо не ти пречи да го продадеш на части и да си купиш нов. P.S. Ето малко материал за размисъл, може да не ти се наложи да сменяш дъното. http://www.laptoprepair101.com/laptop/2010/04/06/fixing-compaq-presario-v6000-motherboard-no-video-issue/
  3. Огледаш по дънната платка да нямаш надути кондензатори, огледай около сокета.Просто ако и старото ти захранване е било китайски боклук има голяма вероятност. Замени всички протекли с нови. И друг път не се цели в най-ниската цена, защото може да замине дъното като нищо.
  4. HDD Regenerator - това е програмата, която ще открие и поправи лошите сектори. Пробната версия поправя само първия открит лош сектор. За да поправиш изцяло всички лоши сектори ти трябва пълната версия. П.С. За същинския проблем. Да не би да си използвал моднат XP.
  5. Друг път да знаеш, че като гръмне пак ще си на пазара за ново и така докато разбереш че евтиното коства само повече разходи в дългосрочен план. Ако беше взел нещо по-добро, можеше да го преместиш в нова машина, ако решиш да си купиш.
  6. Вземи си нещо като Fortron, поне ще знаеш че са реални ватовете, а не надписани. После можеш да го преместиш и в нова машина, ако смяташ да правиш упгрейт. Не съм толкова богат та да си купувам евтино, това трябва да те ръководи в избора.
  7. По принцип честота на проца се вдига при натоварване. Да не си питал настройките на системната шина в биоса, да не си инсталнал някакъв софт за софтуерен овърклок? П.С. Зареди настройките на биоса по дефаулт, честотата на проца да е на auto.
  8. Аз пък за разлика от колегата съм вечен оптимист. Колкото и черен да е живота винаги си заслужава да го живееш, всеки си получава заслуженото, ако не в този в другия живот.
  9. Мойто престаряло компче, което плаче за подмяна и в скоро време ще се радвам на негов заместник, дано и той се окаже така издръжлив. AMD duron 1300 Asrock K7VM2 Ram 1024 mb Video - Asus A9550
  10. Pata, най-вероятно е диска, има джимпери, който трябва да разместиш. После инсталваш Wina на новия диск и си свиркаш.
×
×
  • Създай ново...