Jump to content

hrist

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

hrist's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. значи смених драйвера и нямаше ефект на въпросната резолюция но има ефект в качеството на образа при 1152на864 на която работят нормално плеарите ми стана кристален. ами явно или машината ми е бавна или видео картата е за смяна, тя вградена. ами така ще го карам за сега. благодаря на отзовалите се
  2. пробвах GOM но и там насича образа ами и аз си мисля това а драйвер имам за модела монитор DELL 1707 или 1708 но не знам как да го сменя. пиши как точно става това
  3. ами всичките които имам не работят правилно на тази резолюция ли нямат образ или яко насичане VLC версия 0.9.9a няма образ, с най новата има но насечено дава. KMPlear пък работи на малък размер и го мъчих от настройките опъва го на цял екран но самия филм го дава на малък размер. WMP ПАК С ПРЕКЪСВАНЕ ДАВА ОБРаза. и така сега съм на резолюция 1152х864 и си работят нормално но образа е леко издължен вертикално и съм опънал от настройките на монитора образа максимално и се губи видима част. а за кодецци имам, що?.
  4. здравейте! купих си 17 инча монитор на който препоръчителната резолюция е 1280х1024 и когато настроя на тази резолюция образа се оразмерява правилно но плеарите отказват да работят на фул екран, работят само в малък размер. има ли оправия този проблем и как се оправя?.
  5. ОПРАВИХ ПРОБЛЕМА!!!!!!!! ВЪПРОСА СЕ ОКАЗА НЕ В ФАЙЛА LOGONUI.EXE А В РЕГИСТЪРА!. НАПРАВИХ НОВ ПО ОПИСАНИЕТО В ФОРУМА НА ZONELAPS И СТАНА. ЕТО И ШОТ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО МИ СЕ ПРИТЕКОХА НА ПОМОЩ!!!.
  6. не е ли по лесно с шот? имам предвид да пуснеш филма, даваш го на пауза и му правиш снимка като натиснеш веднъш клавиша PRINT SCREEN. после отваряш програмката за рисуване paint и натискаш клавиш Ctrl като го държиш натиснат натискаш буквата V и екрана се появява там. после с мишката отиваш на файл и от падащото меню цъкаш на запиши или запиши като и от отворения прозорец избери да го запиши на работния плот и ще ти иска да напишеш име на файла и в какъв формат, можеш да не пишеш име а да посочиш формата, най известния и малко заемащ място е в jpeg и натискаш ОК и записания файл го прикачваш към съобщението си. сега ще направя шот на това което се появи след като натиснах на (МОЯТА ВРЪЗКА) ето и шота
  7. благодарско и от мен!!! и мене ме дразнеха тия реклами в skype
  8. не става процедурата. явно без оригиналния бот диск няма да стане. ще чакам моячовек да го оправи. благодаря за мненията все пак научих нещо ново
  9. BOOT ама не е този бот с който е инсталиран windowsa ми. то ако беше така при сканиране на файловете щеше да се копират развалените или изтритите файлове.
  10. и само с тази команда ли cmd в run? а диска трябва ли да е поставен или няма значение кога ще до поставя и кой диск, бутващия ли или не бутващия? моля за обяснение от начало до край на операцията! казвате ми една команда, после друга и аз се обърках
  11. може ли по подробно обяснение? пише ли се командата и къде точно се пише? извинявам се ама не ми се налагало да правя такова нещо и не знам, а когато не знае човек е по добре да пита, нали така?
  12. моя съвет е когато попаднете на такива субтитри да не се мъчите ако преди тях всички субтитри са се четяли значи проблема не е във вашия комп а е в самите субтитри. аз така правя когато попадна на такива ги трия търся свестни които се четът от моята машина и следователно като прехвърля филма на флашката и го пусна а двд плеъра и там се четът.
  13. с оригиналната кирилица ли си на ВИНА? И РЕГИОНАЛНИТЕ НАСТРОЙКИ ДОБРЕ ЛИ СА? ако не си с кирилицата на ВИНА а си с FLEXTAIP е нормално да ти се е прецакала оригиналната кирилица. за да оправиш работата изтриваш флекса тотално и си намираш здрав българки пакет трябва да имаш и инсталациония диск на WINDOWSA и процедурата е следната, изтриваш българския пакет който ти е в момента - рестартираш компа и задаваш команда да се инсталира новия бг пакет и ще ти поиска инсталациония диск за да копира файловете от папка i386 и си готов. аз сам си го оправих по този начин. успех!
  14. а може ли този файл logonui.exe да се копира дирекно от инсталациония диск? щото имам и такъв CD които не е бутващ. той ми е първия които записах с програмата и съм збъркал, записах го в папка и сега го отварям и му виждам чаркулите, та този файл въпросния е в папката i386 и именуван с главни букви цитирам, LOGONUI.EX да точно така е без "E" вашите мнения по въпроса?.
  15. ок. виноват! не бях прочел правилата на форума
×
×
  • Създай ново...