Jump to content

dlio

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

dlio's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за помощта Night_RavenЗанесох го на един приятел и той каза, че го е оправил. Проблема е бил в BIOS-a.
  2. Пробвах да го свържа, но нищо не стана. По-скоро няма никакви признаци на живот с изключение на лампичките на лаптопа и това, че когато сложа диск в CD-то компютъра започва да бучи...
  3. Четох във форумите на леново, че и други имат такъв проблем след като са обновили BIOS-a. Явно driverpack solution е обновил и BIOS-a. Само, че при повечето хора, които са писали, техния лаптоп се включва след 10-15 минути след натискане на power бутона. А при мен вече 25 минути нищо не се случва. Дали има начин да върна предишните настройки на BIOS-a ?
  4. Черният екран е от самото начало, все едно монитора не се включва и като ми дава така нямам как да влезна в биоса. Като отварям и затварям CD-то си бучи, че зарежда, но нищо не става. Лаптопа е Lenovo T400.
  5. Здравейте, Днес си инсталирах windows 7 от флашка, всичко беше наред стартирах го, инсталирах антивирусна и емулатор. Реших да тръгна по лесния път и си свалих DriverPack solution, стартирах го, той намери нужните драйвери и ги инсталира. Като започна да зарежда лаптопа ми седеше с черен екран и нищо не показа. Включих го и изключих няколко пъти, но нямаше никакъв резултат. Сега като го включа светят лампичките, че работи и за батерията(другите лампички като тези за numb lock, caps lock, bluetooth не светят). Някой би ли ми помогнал ?
×
×
  • Създай ново...