Jump to content

dqdovute

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

dqdovute's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Преинсталацията е най-лесна ама проблема там е ,че моите файлове са в С: понеже така ми са разделени файловете , а Windows и Program files също са в С: и като преинсталирам примерно със изтриване на С: и после ново С: ще ми изчезне всичко ..
  2. Така това го направих , ама програмата ми я изкарва УЖАСНО все едно с видео карта от преди 10год .. не мога да прочета нищо .. текста липсвав , цъках цъках накрая стигнах до едно дето пишеше това rename the files ... цъкнах върху него ама не ми излиза дали има отметка или не .. после цъкнах и върху долните четири но не знам дали съм ги маркирал или демаркирал .. после отдолу под тях има едно да покажа директорията на някакъв файл ама не го разбирам за къде .. някой ако може да ме напътства в програмата .. БАХТИ ВИРУСА , не бях виждал такова нещо досега ..
  3. Когато сложа вече записания диск ми излиза Autoplay-a и от там имам възможност да отворя .ехе файла или да отворя папката , папката я отварям без проблем , но файла не мога , защото както казах не мога да работя с файлове .. сега какво правим ?
  4. Не мога да вляза в интернет , че да го изтегля , в момента пиша от другия компютър , няма как да изтегля програмката , защото не мога да вляза в интернет
  5. Не искам нещо да се правя на важен , но за 3-ти път мисля, че ще кажа , не мога да правя НИЩО на компютъра , мога само да гледам снимки и да се ровя из папки , не мога да си вляза в браузъре , не мога да стартирам файлове било от всички видове
  6. Така , операционната система е Виста , сайта който ползвах беше първия , който търсачката ми изкара на търсене с текс : virus scan url и това е той http://www.garyshood.com/virus/ и това е резултата , само последната програма ми даде нещо WARNING! FILE MAY BE INFECTED! Clamav Combat.Arms.Aimbot.Got.From.FPSCHEATS.COM.NEW.WORKING.torrent: No files scanned Защитен софтуер , имах Касперски но той преди 3-4 дена му беше изтекъл триал периода и мислех в тези дни да го подновя с регистрите които имах , но не го направих и може би това ми е най-голямата грешка.Нищо не се стартира и отваря с изкючение на ПАПКИ и СНИМКИ ..
  7. В момента пиша от другия комп а ми е заразен лаптопа , там мога само да се ровя из папки не мога да отварям нищо защото както писах в първия пост ми изписва , че нямам Restrictions и да се свържа със System administrator .. имам линка от който дръпнах файла и сега го сканирах с някакъв умрял сайт ама ми излиза , че не е заразен , някакви други идеи ?
  8. Моля ви помощ , влезе ми страшен вирус в компа , нищо не мога да пусна.Вируса беше един файл който дръпнах от нета , и първо ми спря клавиатурата и като натисках нещо ми излизаше прозорец с името на файла CA и надпис Get out of my computer първо го махах ама после натиснах ОК и компа ми спря , сега като го пусна първо ми проверява Ц-то от самия БИОС мисля че и забива на 391644 файл от проверката на индекси.Въпреки това успях да го пусна , но какво да вида : три нови икони на десктопа : изкарали са ми My computer , Network и папката на която ми е кръстен компа.В старт менюто няма нищо а когато се опитам да пусна някакъв файл ми изписва нещо подобно на : You don`t have restrictions to do this , contact your system administrator.Моля ви помогнете , родителите ми ще ме убият .. :(:(
×
×
  • Създай ново...