Прехвърляне към съдържание


Крадец на рози

Регистриран на: 19 Mar 2007
Извън линия Активен: 29 Jan 2012 03:55

Започнати от мен теми

Въпрос за избор на дъно

20 January 2012 - 19:56

Здравейте, имам тук едно компютърче с дъно gigabyte ga-m615me-s2. Тъй като дъното е изпаткало и ще ми излезе същите пари да си купя друго, вместо да го давам на ремонт искам да питам освен него, можете ли да препоръчате друго, което да купя. Идеята ми е да бъде в същия клас, на което частите, които са на него да станат и на новото. Знам само, че картата е nvidia gforce 7600 gs. Ако е нужно, ще го отворя компютъра да видя кво пише на процесора и рам паметта.
Най-вероятно ще го взема от http://www.bulforum....hp?showforum=12. Щото е пловдивски форум. Даже, ако видите алтернатива на това дъно, ще съм ви още по-благодарен. (:

Примерно ето това http://asrock.com/mb...el=AM2NF6G-VSTA ,ако става да го взимам, че е 35лв.

Проблем с размазана картина от webcam

01 July 2011 - 10:45

Здравейте,
Проблемът идва от там, че това е втора уеб камера, която пробвам, а картината се размазва дикректно от amcam софтуера, инсталиран с драйвърите. Размазва се при движение, не в спокойно състояние, тогава е като на картина. Но при най-малкото движение и е ужас. В случая модела на камерата е Canyon CNR-WCAM420. Картината е с добро качество, но като мръднеш и те прави като масло по филия хляб... Възможно ли е да е от драйвърите на видео картата, свързани ли са нещата? Или да са настройките на камерата, които ги бърниках уж доста, но никъде няма да я наглася на 30фпс, максимума е 2.500 или 5.000...
Ще ви бъда много признателен, ако дадете решение на тоя казус, че...голям проблем вкъщи. ;д