Прехвърляне към съдържание


Крадец на рози

Регистриран на: 19 Mar 2007
Извън линия Активен: 29 Jan 2012 03:55

Мои коментари

В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

05 July 2011 - 18:20

Следващия проблем е, че имам две саунд карти, едната от дъното, демек вградената - Intel - AC`97 Audio и Creative SB 0220 Sound Blaster Live!
И за двете съм инсталирал драйвери. Със система 5.1 съм, като използвам само предните 2 колони и суббуфера.
При тест ми веднъж изтананикаха (като задни колони), а буфера мълчеше. Музиката или други звуци не тръгват въобще, ръгах ги и в двете карти, звук никакъв - вече и на тест не отговарят. Сменях ги като дефаултни карти, но пак нищо...
Нямам идея какво да направя относно този проблем, моля за помощ.

И това го оправих, всичко е било въпрос на настройки и е трябвало да задам, че съм 5.1 система, да премахна неактивните компоненти и всичко се нареди.

В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

05 July 2011 - 11:36

Следващия проблем е, че имам две саунд карти, едната от дъното, демек вградената - Intel - AC`97 Audio и Creative SB 0220 Sound Blaster Live!
И за двете съм инсталирал драйвери. Със система 5.1 съм, като използвам само предните 2 колони и суббуфера.
При тест ми веднъж изтананикаха (като задни колони), а буфера мълчеше. Музиката или други звуци не тръгват въобще, ръгах ги и в двете карти, звук никакъв - вече и на тест не отговарят. Сменях ги като дефаултни карти, но пак нищо...
Нямам идея какво да направя относно този проблем, моля за помощ.

В тема: Проблем с размазана картина от webcam

01 July 2011 - 13:13

Смених драйвърите на картата, на камерата и от юзб хъба минах директно към юзб на компа и се появиха много други резолюции, на мен ми стига 640х480 на 30 фпс. :>
Всичко е перфектно, не съм се прецакал с камерата!