Jump to content

blood

Потребител
  • Брой теми

    719
  • Регистрация

  • Последно посещение

blood's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, имам тук едно компютърче с дъно gigabyte ga-m615me-s2. Тъй като дъното е изпаткало и ще ми излезе същите пари да си купя друго, вместо да го давам на ремонт искам да питам освен него, можете ли да препоръчате друго, което да купя. Идеята ми е да бъде в същия клас, на което частите, които са на него да станат и на новото. Знам само, че картата е nvidia gforce 7600 gs. Ако е нужно, ще го отворя компютъра да видя кво пише на процесора и рам паметта. Най-вероятно ще го взема от http://www.bulforum.com/index.php?showforum=12. Щото е пловдивски форум. Даже, ако видите алтернатива на това дъно, ще съм ви още по-благодарен. (: Примерно ето това http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=AM2NF6G-VSTA ,ако става да го взимам, че е 35лв.
  2. И това го оправих, всичко е било въпрос на настройки и е трябвало да задам, че съм 5.1 система, да премахна неактивните компоненти и всичко се нареди.
  3. Следващия проблем е, че имам две саунд карти, едната от дъното, демек вградената - Intel - AC`97 Audio и Creative SB 0220 Sound Blaster Live! И за двете съм инсталирал драйвери. Със система 5.1 съм, като използвам само предните 2 колони и суббуфера. При тест ми веднъж изтананикаха (като задни колони), а буфера мълчеше. Музиката или други звуци не тръгват въобще, ръгах ги и в двете карти, звук никакъв - вече и на тест не отговарят. Сменях ги като дефаултни карти, но пак нищо... Нямам идея какво да направя относно този проблем, моля за помощ.
  4. Смених драйвърите на картата, на камерата и от юзб хъба минах директно към юзб на компа и се появиха много други резолюции, на мен ми стига 640х480 на 30 фпс. :> Всичко е перфектно, не съм се прецакал с камерата!
  5. Здравейте, Проблемът идва от там, че това е втора уеб камера, която пробвам, а картината се размазва дикректно от amcam софтуера, инсталиран с драйвърите. Размазва се при движение, не в спокойно състояние, тогава е като на картина. Но при най-малкото движение и е ужас. В случая модела на камерата е Canyon CNR-WCAM420. Картината е с добро качество, но като мръднеш и те прави като масло по филия хляб... Възможно ли е да е от драйвърите на видео картата, свързани ли са нещата? Или да са настройките на камерата, които ги бърниках уж доста, но никъде няма да я наглася на 30фпс, максимума е 2.500 или 5.000... Ще ви бъда много признателен, ако дадете решение на тоя казус, че...голям проблем вкъщи. ;д
  6. От запис на разговор, който е със странични шумове. Да увелича отделни звуци, а други да намаля. Може ли някаква такава програма да ми дадете, че нищо не намирам, явно съм си прост........ :>
  7. Проблемът е следния. С рутер linksys WRT54G съм. Смених интернет доставчика и от там ме инструктираха да пусна автоматични настройки на рутера и интернета ще тръгне. Така и направих и само скайп се свързва. Не се отварят сайтове. Лаптопът, който също е свързан към рутера също има само скайп. Без достъп до какъвто и да е сайт. Оправих се, мерси. Не съм изтрил днс-ите от стария доставчик.
  8. Уфф, наложи се да преинсталирам. Хронологията е такава. Саунд картата на дъното е ac'97 audio controller. Пуснах под уиндоус да инсталирам драйверите от сайта на рийлтек. Компютъра се рестартира в момента, в който тръгнат да се инсталират драйверите. Пуснах да ги инсталирам под сейф мод, успешно бе. Влизайки в уиндоус, даде син екран и се рестартира компютъра. Уж за моя радост, имам още една саунд карта, та я сложих. Creative sb0220 live 5.1 digital. Не успях да й намеря драйвери, едва, едва издирих някакви от, които уж стават. Като ги пусна да ги инсталирам, то те казват, че не могат да намерят подобен саунд бластер. (тоест саунд карта). После биоса ми се шашна, та трябваше да махам и слагам батерийката на дъното, за да подкарам компютъра. Днес сутринта вече няма този проблем, и двете карти са активни, но ме е страх да сложа каквито и да е драйвери. Отново на креативката 'не я намира'. Но като пусна компютъра ми изписва, че имам нов хардуер и чака да бъде инсталиран. Благодаря искрено за евентуално обърнатото внимание.
  9. Ееее, приятелю, ти си със съвсем различна програма. При мен е SoundMax. Благодаря все пак!
  10. Не успях да намеря тези настройки, а когато сложа слушалки, звукът им е обърнат и е още по-ужасно.. някаква идея къде да ги барна тези настройки?
  11. Само да намеря настройките на саунд картата Мерси, ще ровя още, но егати.
  12. Тогава музиката тръгва ужасно, тоест вокала отива на баса, а баса на колоните, не става. (При уинамп това)
  13. Привет, искам да си закача 5+1 система без центъра и двете задни колони. Със sound max съм, при инсталирането се получава това. Тоест прибавям съббуфера и двете колони, но го инсталирам така. Кабелите са си наред, но единствения проблем е, че ми третира буфера като предни две колони и двете предни колони като буфер. Музиката върви що-годе добре, но примерно в ютуб клипче звукът е обърнат, във филмите колоните обират баса и бръжденето е ужасно, но пак е що-годе добре. Музиката върви с уинамп и всичко е наред. При самия тест от саунд макс на съббуфер отговаря едната колона, на тест на центъра отговаря другата колона, на тест на лява колона - отговаря буфера. Това е доказателството, че саундмакс обръща звуците, а съм ги сложил както е обозначено. Идеи?
  14. Здравейте, Ползвам Ashampoo 8 и имам няколко въпроса. Записвачка, дискове, програмата - всичко налице. Проблемът ми идва, че съм свалил няколко клипа от различни торенти в двд формати и искам да попитам как да ги запиша, че като бъдат пуснати, просто да вървят. Не знам дали е нужно меню да се слага или просто как ще се получи, нямам идея. Примерно едното двд е с 3 клипа (1гб), другото двд с 6-7 клпиа (2.05гб) и как би могло да ги запиша на едно двд и да си вървят от начало до край.? Благодаря, ако някой реши да помогне.
×
×
  • Създай ново...