Jump to content

ikar777

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

ikar777's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря много за съвета!!!А другите опций на "Auto" ли да ги оставя,както са си?
  2. Едната е:"DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)" Другата,със седем грешки е :"DIMM3: Melco 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)" Разбирам че за да работят евентуално и двете платки,трябва да се настрой нещо в биоса,обаче аз незнам как се прави това?!?До сега въобще не съм пипал настройките в биоса.Може ли да ми обясниш какво по-точно трябва да направя?
  3. Windows 7 Ultimate x64 Проблема ми е че като сложа и двете плочки и през 2-3 минути рестартира с показване на син екран за части от секундата без да ги отчита в "BlueScreenView"... И ми показва това:"Windows е неправилно изключен"
  4. Току що завърших поредната преинсталация... Пуснах след това "memtest",на чисто,без никакви инсталирани програми и приложения.Само с актуализацийте.Естествено първо на едната плочка после на другата.На първата,която си беше отначало(имам в предвид с конфигурацията),нямаше никакви грешки до 100 процента.На втората купена наскоро,до 100 процента показа 7 грешки... Тъй като е още в гаранция,смятам да я сменя.Ето всички показания от "CPU-Z",с една работеща плочка рам от 2 гб. П.С.:Немога да кажа нищо за синият екран,той просветва само за секунда и след това компютъра се рестартира,без после да има нещо отбелязано в "BlueScreenView"...
  5. Здравейте.Преди няколко дни компютъра ми даваше син екран през 3-4 минути или при всяка пусната по-тежка програма или игра.Посъветваха ме да променя тайминга на рам паметта на 6-6-6-18,направих го но сега дори и не ми отчита сините екрани на Windows-а с програмата "BlueScreenView".Само премигва в син екран и се рестартира.Така показва и "Преглед на хронологията за надеждност и хронологията с проблеми на компютъра"->Windows е неправилно изключен.Как мога да си настроя правилно биоса? Ето и системата ми.
  6. Благодаря много за информацията "Melmak",диска е почти нов,на две седмици,включва се чрез USB 2.0 кабел.Ето и какво представлява:WD Elements SE 500gb.
  7. Благодаря много!!!Включих го отзад,дано да има някакъв ефект.
  8. Форматирах го под NTFS,свързан е с предният USB вход.
  9. Здравейте.След форматиране на диска,преноса на файлове от и към него драстично намаля,от 28mb/s стана на 13mb/s.Каква е причината?Мисля че имаше някакъв файл нанего преди форматирането .dll,възможно ли е нещо да се направи?За съжаление не си спомням точното име на файла...БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
  10. Оказа се че моят компютър чете отделно 5,54гб,но не и на друг. Някакви идей моля???
  11. Какво значи това: Някакви драйвери ли ми трябват?!? Понеже днес преинсталирах от Windows7 Ultimat на Windows7 Home Premium.
  12. Не съм я пробвал на друг компютър.На нея имаше инсталиран windows7 ultimate,съответно вървеше на него,НА СЪЩИЯТ КОМПЮТЪР. От скрийншота мисля че се вижда кога е инсталиран Windows-a...
  13. В момента съм със тази ОС,флашката съм я пробвал и на Windows7 Ultimate,на същият компютър,без резултат...
  14. Здравейте! Появи ми се много-странен проблем с USB Flash "Kingston Data Traveler 8gb." На нея имаше записани данни около 6гб. Днес исках да сложа още нещо и като я включих към компютъра,какво да видя... Данните ми ги няма и показва че е с капацитет 1.90гб ?!? Реших да я форматирам,тъй като информацията не е толкова ценна за мен. Няма никакъв резултат?!? Отворих "свойства","инструменти" и от там дадох: 1/Проверка за грешки->"Не са установени проблеми на устройството или диска.Те са готови за използване" 2/Дефрагментиране->Немога да видя къде е флашката!?! МНОГО ВИ МОЛЯ,ПОМАГАЙТЕ пс.:Флашката е купена от Франция,а това означава поне че не е менте.Не е използвана постоянно,на нея имаше инсталиран Windows7,ползвал съм я най-много около 20 пъти и е на около половин година.Винаги я изваждам от компютъра "правилно",не я оставям когато рестартирам,не е падала.
×
×
  • Създай ново...