Jump to content

svilka93

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

svilka93's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Между другото имах проблем с хард диска от време на време но при него забиването е по-различно, гледам нещо и като забие се чува някъкво цъкане и това което гледам се повтаря нещо което е от последните няколко секунди едно и също и накрая забива или си продължава тоест от забило състояние си гръгва пак но след минути пак така докато не му сменя кабела или слота и след време пак така мислех, че е то харда понеже предния издаде багажа и не можеха да го спасят и ми дадоха нов от гаранцията по нов модел, и след известно време и той почна така да прави и явно не е от харда, а от друго нещо. А това беше друг вид забиване гледаш нещо и забива всичко на момента без да чакаш докато напълно забие, а си забива всичко на момента и се чува гаден шум и електронни звуци с него. Та оправих това нещо с почистване на компютъра всички части и слотовете по дъното и всичко останало и от тогава няма забиване.
  2. Проверих няма такива на дъното. Също така го изчистих махнах всички платки и слотовете също почистих и сега чакам да видя дали ще забие. Забиването става след час и нещо - 2 часа някъде. Не е постепенно а внезапно и всичко увисва и се чува някъкъв електронен звук и шумене от колоните, последния път не се чуваше нищо.
  3. Здравейте от известно време имам проблем с компютъра. Беше забил няколко пъти и след опит за рестарт го нямаше онзи звук пиукащия. Чудих се какво е, накрая се сетих за батерията, извадих я, сложих я тръгна след време пак същия проблем забива компа и след рестарт няма нищо нито биос нито уиндоус.. Само перките се чуват. Та днес пак така стана вчера също.. Пак си тръгна след ваденето и поставянето на батерията, но започна да забива на по-често и след рестарт тоя път си тръгва всичко.. и незнам дали е от батерията да е за смяна или нещо друго. Ето снимка на темперетурите .. http://store.picbg.net/pubpic/0B/22/52017ac53f8b0b22.png
×
×
  • Създай ново...