Jump to content

The_Last_Lord

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

The_Last_Lord's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. as9993 , не можеш да ме обедиш да си взема едноядрен процесор, по простата причина че като отвориш някоя нова игра и си оставил на бакграунда друга програма, при командата алт и таб ще си чакаш доста повече време от двуядрения. Като цяло двуядрените процесори са по-добри при извършване на повече от едно действия на веднъж, а тъй като аз правя винаги по няколко процеса за мен двуядрен би бил по-полезен.
  2. Добре искаш да ми кажеш че едноядрен и двуядрен са с еднаква производителност ?
  3. Всъшност изникна нещо, на този http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=547644 лаптоп му смениха процесора и въпроса ми е дали с този процесор могат да се поддържат компонентите + 4GB 1600 Mhz допълнително към дадените ?
  4. Искам също да попитам Windows 7 64 bit , дали е задължителен ако искам да изтискам максимално машината каквато и да е тя и дали това 64 bit ускорява работата ? Ако сложа Windows XP на силна машина какво ще се получи ?
  5. Живея близо до София, така че всички, които се намират там са потенциални , но нямам и никакъв проблем да закупя и през интернет.
  6. NVIDIA GeForce GT 710M 2GB не мисля че 2 GB са малко като големина. Предложете нещо по-добро като имате предвид ценовата граница. Този http://laptop1.eu/products/Fujitsu-Lifebook-LH532.html Лаптоп как го определяте, добър ли е за целта ?( като тук не се ръководим от цвета , а от параметрите)
  7. Здравейте, обмислям възможността да си взема лаптоп около 1000 лв. и искам да е възможно най-доброто. Моля, не пестете предложения.
  8. с нея е нещо по-лошо, там и графиката е уникална - 10 цвята не 10 хиляди а 10 само пробвах го и на друг компютър пак го има проблемът също и с друг VGA кабел и пак, так че ще го пращам на сервиза да си го оправят.
  9. LG Electronics E1942 работи на 1366х768 60Hz Здравейте имам проблем от ден-два монитора ми има вертикални мъглявини, нов е на 2 месеца. Относно разклонитела пробвах не е той, също преинсталирах драйверите на видеокартата от оригиналния диск тя е GeForce FX 5500 256MB AGP4x(добавена) имам и вградена 64MB. Проверих и за вируси нямаше открити. Близо до него няма UPS-та. При Run optimization wizard се личат най-много тези смущения/трептения може да се види в прикачения файл
×
×
  • Създай ново...